free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Többször használatos szatyrok

Borsa         Címkék: dizájn, környezetbarát, ötletes, szatyor, szép 0 hozzászólás

A Flip & Tumble nevű, többször használatos szatyrok "életük" során minimum 1000 darab ronda, műanyag reklám-zacskót helyettesítenek. Ráadásul jól is néznek ki, és nem foglalnak nagy helyet.

Szerencsés fejlemény, hogy a gusztustan nejlonszatyrokat ellensúlyozva - és reméljük mielőbb kiszorítva - kezdenek egyre inkább divatba jönni a strapabíró anyagokból, többszörös használatra készült, ám mégsem ronda szatyrok. Pár hete mi is írtunk a Benetton csinos és környezetbarát szatyrairól, most pedig egy újabb, hasonlóan vonzó termékre bukkantunk.

Akár egy zokni

A Flip & Tumble márkanévre keresztelt szatyor amerikai tervezés. A szatyor a zoknikhoz hasonlóan begombolyítható kompakt formátumúra, így még kisebb retikülben is magunkkal vihetjük. Szükség esetén pedig néhány mozdulattal kihajtogatható és máris pakolhatunk bele.

Nagyon praktikus, környezetbarát és jól is néz ki

A termék hivatalos honlapján olvasható információk szerint egy ilyen szatyor "élete" során minimum 1000 darab hagyományos műanyag zacskót vált ki. A szatyrok darabja 15 dollárba kerül, és november 20-tól lehet őket kereskedelmi forgalomban is megvásárolni Amerikában, illetve online is rendelhetők, türkiz, barna, neonzöld és fekete színekben.

(Forrás: Notcot)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés