free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Túlélőkészletek nőknek

Borsa         Címkék: dolgozó, készlet, , trendi, túlélő 0 hozzászólás

Egy dolgozó nőnek bármikor szüksége lehet fogselyemre és ruhakefére, egy menyasszonynak viszont már a fülbevaló-rögzító is jól jöhet. Túlélőkészletek munka- és esküvői napokra.

Megfigyelésük szerint mostansában egyre trendibbnek számítnak a különféle csajos "túlélőkészletek". Ezek legújabb díszpéldányaira bukkantunk a Wishingfish webáruházban.

Körömreszelő és varrókészlet

A Working Girl’s Survival Kit egy kisméretű, alumínium bőröndöcske, ami csupa olyan holmit tartalmaz, amely az ötletgazdák szerint mindig kell, hogy legyen egy dolgozó nőnél. Lássuk csak, mik is ezek: fogkefe, fogkrém, fogselyem, ajakbalzsam, rágó, fájdalomcsillapító, kézkrém, körömcsipesz, körömreszelő, átlátszó körömlakk, körömlakklemosó, hajkefe, tükör, dezodor, tampon, ruhakefe, varrókészlet, folteltávolító, cipőfényesítő kendő, frissítőkendő, sebtapasz.

A túlélőkészlet az esküvő napjára szánt - Wedding Day Survival Kit - változatban is létezik. Abban a fent felsoroltakon felül található még hajlakk, hullámcsat, fülbevaló rögzítő, olló, biztosítótű, gombostű, pillanatragasztó és tartalék jegygyűrű is.

A dolgozós készlet 39.95, míg az esküvős változat 49.95 dollárba kerül. Mindkettő megrendelhető például a Wishingfish webáruházból.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés