free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Celebek és Prada táskáik

Borsa         Címkék: celeb, fotó, kollekció, prada, táska 1 hozzászólás

Mostanában több nemzetközi celebet is lencsevégre kaptak a fotósok, ugyanabból a Prada kollekcióból származó táskákkal. Következzen most egy összeállítás az aktuális celebekről és aktuális táskáikról.

A nemzetközi celebek mostanában előszeretettel hordják magukkal a Prada aktuális, Dégradé nevű táskakollekciójának darabjait. Lássuk, melyikük milyen modellt választott és kik azok, akiknek egyforma az ízlésük.

A galériában található celebek és táskáik közül mi csak párat emelnénk ki, felesleges a sok duma, tényleg gyönyörűek ezek a táskát, nézegessétek csak őket a galériában. Uma Thurman a fényes, ezüst-szürke, lakkbőr Donna modellt cipeli. A vascsatokkal rögzített, dupla, rövid fogantyúkkal ellátott, ernyővarrással kialakított táskát fémfeliratos logó díszíti. A táska natúr és fekete színben is kapható, de sajnos nem nálunk, ára 1045 font.

Nézz még több celebet, még több drága táskát!

A Szex és New York moziváltozatában Sarah Jessica Parker ezt az árnyékolt rózsaszán, Calf Glacé nevű, fémfeliratos Prada-táskát tartja a kezében. A modell háromféle méretben kapható, ismereteink szerint sajnos nem nálunk: 495, 545, illetve 6160 fontért. Eva Mendes - vagy stílustanácsadója - szintén az árnyékolt rózsaszín borjúbőr táskát választotta.

A galériában megnézhetitek, hogy Jessica Alba, Madonna vagy Jennifer Garner milyen stílusú Prada táskával rohangál.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés