free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Zombi hegyező

Borsa         Címkék: baba, beteg, ceruza, hegyező, zombi 0 hozzászólás

Egy amerikai dizájnművész megalkotta minden idők talán legbetegebb kinézetű ceruzahegyezőjét: miután a lefejezett zombibaba szemében megforgattuk a ceruzát, az kihányja a forgácsot.

Merész dizájntárgyakon edződött szemeink is elkerekedtek pár pillanatra ennek a ceruzahegyezőnek a láttán. A tárgyat egy Matthew James Taylor nevű amerikai dizájnművész alkotta meg. Méghozzá valószínűleg egy olyan istenigazán aberrált pillanatában. Vagy egy olyanban, amikor valami nagyon trendit akart alkotni. Esetleg egyszerre a kettő...

Élő halott baba

A lefejezett, zombi játékbaba kinyomott jobb szemében kell megforgatni a ceruzát. Ezután, ha megnyomjuk hátul, a nyakán található gombot, akkor a lehántott forgácsot gyakorlatilag kihányja. A tárgy a tengerentúlon különösen menőnek számító, úgynevezett “Living Dead Doll” azaz “élő halott baba” stílusirányzatot követi.

Finomlelkűek kerüljék

A termék kereskedelmi forgalomba is került és olyannyira sikeres lett, hogy az azt árusító internetes áruházból már el is kapkodták a teljes rendelkezésre álló készletet.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés