free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Összetört szívek múzeuma

Borsa         Címkék: emlék, kiállítás, múzeum, szakítás, szív 0 hozzászólás

Egy horvát szerelmespár szakítása után múzeumot hozott létre a kapcsolatuk emlékét őrző tárgyakból. Ezután más, ex-párok is csatlakoztak hozzájuk, jelenleg pedig utazó kiállítással járják Európát. Éljen.

A világ legfurcsább múzeumairól szóló, nemrégiben megjelent cikkünkbe kívánkozott volna az Összetört Szívek Múzeuma is, de mivel annak az anyagnak a készültekor még nem hallottunk róla, ezért kimaradt. Most pótoljuk a hiányt.

Szakítás után

Az Összetört Szívek Múzeumát Horvátországban nyitotta egy pár, szakításuk után. Először csak a saját kapcsolatukból maradt tárgyi emlékeket állították ki, majd több ex-pár is csatlakozott hozzájuk. Egyre csak gyűltek az egykor volt szerelmek emlékét őrző levelek, fotók és ajándéktárgyak, mígnem egy napon az alapítók úgy döntöttek, utazó kiállítást szerveznek a gyűjteményből. A pár reméli, hogy a tárlattal közvetíteni tudják az emberek felé azt az üzenetet, hogy a múltbéli kapcsolatok fontos részei a tapasztalatainknak és értékként kell tekinteni rájuk annak ellenére is, hogy véget értek. Hát.

Mások emlékei... vajon, kinek érdekes ez?

A kiállítás jelenleg Berlinben tekinthető meg, majd továbbviszik többek között Párizsba, Londonba, Velencébe és Isztambulba is. Budapesti állomásról nem tudunk.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés