free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Összetört szívek múzeuma

Borsa         Címkék: emlék, kiállítás, múzeum, szakítás, szív 0 hozzászólás

Egy horvát szerelmespár szakítása után múzeumot hozott létre a kapcsolatuk emlékét őrző tárgyakból. Ezután más, ex-párok is csatlakoztak hozzájuk, jelenleg pedig utazó kiállítással járják Európát. Éljen.

A világ legfurcsább múzeumairól szóló, nemrégiben megjelent cikkünkbe kívánkozott volna az Összetört Szívek Múzeuma is, de mivel annak az anyagnak a készültekor még nem hallottunk róla, ezért kimaradt. Most pótoljuk a hiányt.

Szakítás után

Az Összetört Szívek Múzeumát Horvátországban nyitotta egy pár, szakításuk után. Először csak a saját kapcsolatukból maradt tárgyi emlékeket állították ki, majd több ex-pár is csatlakozott hozzájuk. Egyre csak gyűltek az egykor volt szerelmek emlékét őrző levelek, fotók és ajándéktárgyak, mígnem egy napon az alapítók úgy döntöttek, utazó kiállítást szerveznek a gyűjteményből. A pár reméli, hogy a tárlattal közvetíteni tudják az emberek felé azt az üzenetet, hogy a múltbéli kapcsolatok fontos részei a tapasztalatainknak és értékként kell tekinteni rájuk annak ellenére is, hogy véget értek. Hát.

Mások emlékei... vajon, kinek érdekes ez?

A kiállítás jelenleg Berlinben tekinthető meg, majd továbbviszik többek között Párizsba, Londonba, Velencébe és Isztambulba is. Budapesti állomásról nem tudunk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés