free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Csajok, a jégkaparó!

Borsa         Címkék: hideg, , jégkaparó, lista, öt 0 hozzászólás

A tél közeledtével nem árt gondolni rá, hogy reggelente akár több centiméter hótól, jégtől kell megszabadítani autónkat. Hogy ne a kezünk ügyébe akadó CD-tok bánja, íme néhány jégkaparó.

Az alábbiakban bemutatunk egy pár jégkaparó típust, hogy senkit ne érjen felkészületlenül a fagy és ne egy kettétört CD-tokkal kelljen szerencsétlenkedni a parkolóban.

A klasszikus

A klasszikus, "boxer" jellegű jégkaparót elvileg a kezünkre húzhatjuk, akár a fegyvert, amelyről a nevét kapta. Multifunkciós, egyik oldalán gumilap, a másik oldalán műanyag él szolgálja az ablaktisztítást, míg az alján recés felület található, amellyel a kemény jeget törhetjük apró darabokra. Hátránya, hogy a kézrehúzást megnehezíti, ha már az egyik oldalát használtuk, így ugyanis pont a tenyerünknek nyomódik a jeges, fagyott, előzőleg használt rész. Szükség esetén megteszi, azonban érdemes egy nagyobb változatot keresni.


Az egyszerű

Egy jóval egyszerűbb darab ez a piros-fekete modell, amelynek pengéje recés, illetve sima műanyag élből áll. Mérete barátságos, nagyobb mobiltelefont idéz, bár kétséges, hogy szükség esetén hatékonyan alkalmazható. Cserébe viszont ez volt a legolcsóbb fellelt eszköz.
A hatékony

Puritán, bár egészen hatékony darab. Igaz, recés felülete nincsen, cserébe a gumilappal szemközti oldalon egy rézlemez található, amivel a keményebb jég alá is "benyúlhatunk", így pedig már könnyen eltávolítható a szélvédőről. Hátránya a durva fogantyú, amely kemény műanyagból készült, s meglehetősen kellemetlen a fogása, főleg, ha az előző éjszakát a kocsiban töltötte. További hátránya lehet, hogy a rézlap egy óvatlan mozdulattal akár a kocsi fényezését is megkarcolhatja.A dizájnolt

Akár egy modern borotva is lehetne a dizájnos narancsárga-szürke kombinációban kapható negyedik modell. Ez már egyesíti a recés műanyag élt, a gumi-, és a rézlapot, fogantyúja pedig szivacsos, így hidegben is jól használható. A két kaparófelület talán picit túl közel van egymáshoz, dehát végül is nem atomfizikáról beszélünk, hanem ablaktisztításról.
A kedvenc

Személyes kedvencünk a brutális kinézetű fekete jégkaparó, amelyen ugyan nincs rézlap, ám kialakításának köszönhetően pillanatok alatt megtisztítható a szélvédő. A recés, illetve a sima él kemény műanyagból készült, hosszúsága pedig mintegy 30-35 centi. A szivacsos fogantyú kiváló fogást nyújt, a széles fej segítségével pedig nagy területről távolíthatjuk el a jeget.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés