free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Orgazmus orgia

Krisztina O'Brien         Címkék: betegség, kellemetlen, nők, orgazmus, psas 0 hozzászólás

Vannak nők, akik átélik, és vannak, akiknek kimarad az orgazmus érzése. Léteznek azonban olyanok is, akik akár akarják, akár nem, naponta százszor is élvezhetnek. Nem biztos, hogy olyan nagyon jó nekik.

Mielőtt bárkit is elkapna a sárga irigység, muszáj elárulnunk, hogy a Persistent Sexual Arousal Syndrome (PSAS), vagyis az Állandó Szexuális Izgalom Szindróma egy ritka betegség, ami csak pár ezer embert érint a világon, és nem akkora buli amekkorának első ránézésre látszik. Magyar adataink sajnos nincsenek (ha valaki ismer ilyen illetőt, annak szívesen meghallgatjuk az élményeit), de Angliában 11 nőt regisztráltak ezzel az állapottal. A kór általában a középkorú nőkre csap le, de nem ritka az sem, hogy már gyermekkorban elkezdődik. Egyenlőre homály fedi a kiváltó okokat, és a szakértők is csak a sötétben tapogatóznak a PSAS rejtélyt illetően. Teóriák azért vannak dögivel, egyesek megvadult hormonokat emlegetnek, mások pszichológiai zavarnak gondolják a PSAS-t.

Mindenesetre 2001 óta az orvosok már elismerik, hogy ez az állapot létező, és nem képzelt betegség, és mostanra már sikerült belőlük kihúzni egy tudományos meghatározást is ami nagyjából így hangzik: Az Állandó Szexuális Izgalom Szindróma (PSAS) spontán keletkező és ismétlődő, izgalmi állapota a nemi szervieknek (ide érteve a melleket is), amely történhet orgazmussal vagy anélkül, és nem áll egyértelmű kapcsolatban szexuális stimulációval és fantáziálással. A PSAS tünetek lehetnek nagyon intenzívek, és ismétlődhetnek hetekig, hónapokig vagy örökre. A szexuális úton elért orgazmus, ideiglenes megkönnyebbülést jelenthet, de az izgalmi állapot a szexuális együttlétek és maszturbációk számától függetlenül pár óra múlva visszatér. Ezért a PSAS általánosságban nem kívánatos és kellemetlen tünetegyüttes.

Ezzel az utolsó mondattattal szeretnék mi vitába szállni, mert több esettanulmány és önvallomás után, mi arra a következtetésre jutottunk, hogy minden éremnek két oldala van. És bár az tény, hogy aki ebben a kórban szenved, jó nagy slamasztikában van. A következő két eset mentén mindenki szabadon elmazsolázhat, hogy vajon a PSAS áldás vagy átok?

Sarah CarmenA ma 24 éves kozmetikusnak 19 évesen jött elő a PSAS, mikor egy zűrös és hisztis életperiódus után, a doki kedélyjavítót írt fel neki. A tabletták aztán annyira feldobták a lányt, hogy a pasija nem hitt a szerencséjének. Ám az örömből lassan üröm lett, mert a dilibogyók elhagyása után semmit sem csökkent Sarah intim izgalmi állapota. Először megijedt, de aztán megtanult az állapottal együtt élni ami nem azt jelenti, hogy örül neki. Egy nehezebb napon akár kétszáz orgazmusa is lehet. Mindez pedig anélkül, hogy pasi akárcsak egy újjal is hozzányúlna, vagy egy árva hímtag látványa megfordulna a fejében. Elég egy rozzantabb metrókocsiba szállnia, vagy a dermabráziós készüléket használnia, és Sarah máris sóhajtozni kezd.

Sarah Carmen

"Bármi begerjeszt. Még a hajszárító is vicces pulzálásokat küld a testemben. Kozmetikusként sokszor használok kellékeket amelyek vibrálnak, és azok mindig felizgatnak. A haverok azt gondolják ez isteni dolog. Sokszor ecsetelik, hogy ők bezzeg boldogok lehetnek, ha a partnerük egyszer-egyszer eljuttatja őket az orgazmushoz, nekem meg minden tíz percben adódik egy" - mesélte Sarah a News of the World angol hírújságnak.

De az állandó izgalmi állapot miatt igen nehéz a munkájára koncentrálnia, és nincs az a főnök amelyik jó szemmel nézné, hogy a munkaerő minden negyed órában eltűnik egy kis időre. Carmen, ha munkája közben jön rá az élvezet, köhécselni kezd, majd elmegy vécére. Ebből az asszisztens lányok rögtön levágják, hogy mi a pálya, és hoznak a vendégnek valami ideiglenes olvasnivalót vagy teát.

"Néha jó lenne normális életet élni - magyarázta Carmen - egy fazon gyantához igen határozott kézmozdulatok kellenek, de az enyémek mindig remegnek az orgazmustól. Sokszor imitálnom kell, hogy begörcsölt a vádlim, hogy legyen mire fognom a hirtelen rángatózó mozdulataimat, na és a nyögdécseléseket."

Sarah kiborul a metrón, a vonaton, és minden vibrációt okozó járművön csak állni tud, mert az üléssel járó nyomás szinte állandó izgalmi állapotot okoz. Ettől az autóvezetés egyenesen rémálom, hiszen sokszor képtelen uralkodni magán, amitől állandóan az a veszély fenyegeti, hogy felcsavarodik egy fára. Évek óta nem iszik, mert az alkohol csak ront a helyzeten, és gondolni sem bír arra, mi történhetne egy alkoholmámoros meggondolatlan éjszakán.Sarah fiúja viszonylag jól veszi az akadályokat, és különböző, kettejük között kialakult szexuális trükkökkel segít a lánynak megkönnyebbülnie amikor az kéri. Ennek ellenére a nagy nyomás zűröket okoz kettejük között. A pasi állandóan fáradt és sokszor érzi magát impotensnek, amikor már nincs mit kifacsarni, de a skála a tehetetlenségtől, a frusztráción át egészen a dühig is elmegy. Sarah pedig emiatt szégyenkezik, és sokat lógatja az orrát.

Rémálmok

A doktorok állítják a PSAS-nek semmi köze a kényszeres szexhez vagy a nimfomániához. A betegek libidója nem magasabb az átlagosnál, és a begerjedés merőben fizikai, mert nem társul hozzá szexuális fantáziálás. Ez mind nagyon szépen hangzik, de ha a szex (és a maszturbáció) az egyetlen formája a megkönnyebbülésnek, akkor nyílván állandó a szexre való törekvés is, legalábbis Michelle Thompson esetében így van.

Michelle Thompson

Michelle Thompson 41. évét tapossa, és mióta az eszét tudja állandóan begerjedt állapotban van. Már egészen kislány korában maszturbálni kezdett, és hamvas 15 évesen a szüzessége is a múlté volt. Akkor még azt gondolta, mindenki hasonlóan érezhet, és nem ecsetelte az érzelmeit senkinek. Ráadásul bigott katolikus családban nőtt fel, ahol a szex a fő bűnök egyike közé tartozott. Ennek megfelelően olyan mesterien megtanulta titkolni az állapotát, hogy ma már egy könnyű baráti csevej alatt háromszor is elélvez úgy, hogy duma partnerének fel sem tűnik, mi zajlik a szeme előtt.

Michelle két férjet fogyasztott el, akitől négy gyermeke van. Az első pasi három év után hagyta el, mert a hiúsága felemésztődött attól, hogy nem bírta a felesége szexuális igényeit kielégíteni. Thompson második férje tovább bírta, egészen tíz évig (ejha!). Ezután ez a pasi is elhagyta, mert úgy érezte magát az asszony mellett mint egy gép.

Michelle Thompson

"A legnehezebb dolog, hogy nem találok partnert magamnak, aki érzelmileg támogat és kitudja elégíteni a szexuális igényeimet is. Hiába van orgazmusom minden órában, az igazi megkönnyebbülést a szex jelenti, és nagyon úgy néz ki, hogy Superman nem létezik" - mesélte Michelle az angol Woman magazinnak. A nő a PSAS miatt azonnal lefekszik minden pasival, csak hogy egy kis megkönnyebbüléshez jusson.

A szex többnyire sima ügy az első randi után, de ha a pasi rámenős, az előételt sem várják meg. Ebből pedig, az következik, hogy Michelle-nek nem igazán ég a telefonvonala, és a naptárja sem hemzseg újabb dátumoktól. Ha valaki mégis feltárcsázza a nőt másodszorra is, hát hamar lecsapja (és másik városba költözik), amikor Thompsonra rájön az őszinteségi óra és kitálal.

"A magány nagyon rossz, hiszen szexet akarok 24/7, és néha nehéz még pár napot is kibírni nélkül. Ezért, utolsó megoldásként társalkodónői munkát keresek. Ily módon le tudnám csapolni a szexuális szükségleteimet, az érzelmi megpróbáltatások nélkül" - indokolta.

Michelle-t az exférje világosította fel a PSAS-ről. A nő egy nap egy neki címzett újságcikket talált a postaládájában. Az írás egy amerikai nőről, Jean Lund-ról szólt, akit elsők között diagnosztizáltak egy igen ritka betegséggel, amit az orvosok Persistent Sexual Arousal Syndrome neveztek el. Michelle szinte elszállt az örömtől, hogy az állapota klinikai eset, nem pedig az ő hibája. Tüstént el is ment az orvoshoz, aki MRI vizsgálatot javasolt, és volt egy csomó gyógyszeres ötlete arra, a nő hogyan vehetne vissza a tempóból.

"Aztán felfedeztem, hogy Jean Lund-ot a PSAS depresszióssá tette és nagyon szerencsésnek éreztem magam, hogy én nem így vagyok ezzel. Rájöttem, hogy a betegségem része annak aki vagyok, és bár nagyon nehéz a PSAS-szel együtt élni, nagyon feldúlt lennék, ha hirtelen kikúrálnak belőle, úgyhogy nem mentem vissza az orvoshoz" - vallotta be.

Nehéz lehet

Thompson-nak az állapota a bankszámlája. Komoly karrier előtt áll. Szerepelt már vagy egy tucat újságban, egy dokumentumfilmben, és amikor az angol kereskedelmi televízió, az ITV reggeli műsorába is meghívták, egycsapásra híres lett. Amikor ugyanis a műsorvezető azt tudakolta, hány orgazmusa volt az adás alatt Michelle bevallotta, hogy három. A banális eseményt a másnapi újságok mókás módon tálaltak, Thompson volt az: Első nő, aki élő adásban élvezett el.

Michelle jelenleg könyvet ír a PSAS-ról, és mind a négy gyerekének (a legfiatalabb 11) is kitálalt az állapotát illetően. Az utódok kicsit fanyalogtak az intim részletektől, de támogatják az anyjukat, abban, hogy a nyilvánosság előtt felvállalja az állapotát, amennyiben az nem kötelezi őket, hogy megnézzenek bármilyen szexuális dolgot ecsetelő műsort, vagy elolvassák a készülő könyvet.

"Érthető módon a gyerekek nem akarnak hallani az anyukájuk életének intim részletéliről, sok barátom sem bírja, amikor a PSAS-ről beszélek. Ám sokan mások azt mondták nekem bátor vagyok, mert elfogadtam magam így ahogy vagyok. Ma már tudom nem bennem van a hiba, és ez az igazi megkönnyebbülés."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés