free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ingyen stylist a Borsától

Borsa         Címkék: borsa, ingyen, öltözködés, stylist, tanács 0 hozzászólás

A Borsa stylist-jai nem csak általánosan, egy-egy témát kiemelve, s arról értekezve segítenek a harmonikus öltözködésben. Bárki megtalálhatja őket személyre szabott, konkrét kérdéssel is.

Ruhás Lányok

Ajánló

Saját stylist a Borsaolvasóknak!

A BorsaStylisttól, Pácsonyi Daniellától lehet kérdezni. A BorsaStylist segít öltözködni. A BorsaStylist megmondja, hogy mit igen és mit nem. Mindezért csak annyit kell tenned, hogy az alábbi címre elküldöd a kérdésedet, problémádat és vársz türelemmel, hogy hívjunk. Mert hívunk, mindenki sorra kerül.

Előre, az ízléses öltözködésért!

Ide írj neki: kirakat@borsa.hu

Megígértük, és ahogyan azt az alábbi levél is mutatja, stílusszakértőink segítenek az öltözködésben. Ne kíméljétek őket, bátran kérdezzetek, és ha minél konkrétabb választ szeretnétek, minél személyre szabottabb megoldást akartok a problémátokra, ne felejtsetek el fényképet is küldeni magatokról.

Segítsetek!

Nem tudok dönteni! Bálba készülök, bordó bokáig érő ruhában, és nem tudom, hogy milyen színű magas sarkút vegyek hozzá, mert ha bordót vagy pirosat vennék, akkor nem tudnám máshoz hordani, mert az nem az én stílusom. A fekete szerintem elüt, talán a fehér jobban mutatna, de mások éppen fordítva gondolják.

Várom a véleményeteket.

Köszi: Era

Kedves Era!

A trendek változnak, ez nem újdonság, a jó hír ebben az, hogy a változás szele már a báli viseletek is elérte. Mostanra, már nemcsak az úgynevezett konzervatív színek jöhetnek számításba a cipő, és táska kiválasztásánál.

Mielőtt nekiindulsz, nézd meg, hogy milyen hosszú a ruhád, és valaki segítségével próbáld megsaccolni a megfelelő sarokmagasságot - nem szabad túlzásokba esni. Ha nagyon magas a sarka a lábbelinek, akkor abban a tánc kizárva, mert fájni fog a lábad. A lapos cipő sem nyerő, mert az nem elég kecses egy estélyihez. Bordóhoz bátran választhatsz aranyszínű cipőt és táskát.

Az arany cipő egyébként egy jolly-joker darab, mert szinte mindenhez passzol és még jövőre is felveheted akár farmerhez, akár más estélyihez. Arra figyelj, hogy ne legyen túl nyitott a cipő, tehát a szandálokat jobb, ha tiltólistára teszed, mert azok sem túl elegánsak. Nézd meg ruhád anyagát, ha a bordón kívül még valamilyen más színben is játszik, akkor az is segíthet, akár mérvadó is lehet, a bordótól eltérő díszítéshez választhatod a cipőd színét.

Az idei trendbe az is belefér, ha a ruha színétől elütő, egészen más színű cipőt és táskát választasz, de arra figyelj, hogy ne legyen rajtad több szín, mint három, mert azért mégsem jelmezbálra készülsz. Bátran próbálkozz sötétkékkel, almazölddel vagy smaragdzölddel. Arra is figyelned kell, hogy a táska színének passzolnia kell a cipő színével, egy két árnyalatnyi eltérés nem gond, de azért több ne nagyon legyen.

Bátran, stílusosan

Amikor erőt vettél magadon és végre nekiindultál a cipőt keresni akkor próbálj fel minél több darabot, mert lehet, hogy ami a polcon nem látszik nyerő darabnak az a lábadon csodás lesz. Nyugodtan járkálj a cipőben, ha nem kényelmes az hamar ki fog derülni, és ha valaki ferde szemmel néz Rád az üzletben akkor nyugodtan fogd ránk. Reméljük, tudtunk segíteni, és sok sikert!Érezd magad nagyon jól!

Ruhás LányokLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés