free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legprofibb szempillaspirál

Borsa         Címkék: legjobb, lista, profi, spirál, szempilla 0 hozzászólás

Valamiért kifejezetten kedveljük a szempillaspirálokat, s most egy kicsit magunkra és a közelgő ünnepekre gondolva, a férfiak kedvéért állítottuk össze ezt a listát. Előre a célirányos keresésért!

Alábbi listával segítséget szeretnénk nyújtani általunk ismert és ismeretlen férfiembereknek, azoknak, akiknek a drogériák és illatszerboltok világa az egyik legidegenebb környezet, amit igazából jó messziről el is kerülnek. Mivel jönnek az ünnepek és igen nagy esély van arra, hogy a fent nevezett helyiségekbe is be kell térjenek, ám, hogy ne elveszett, szégyenlős gyerekként kóboroljanak, íme egy kis segítség a célirányos kereséshez. Szerintünk ez az öt legjobb szempillaspirál, abc sorrendben.

Bourjois Volume Glamour

Ha finom és törékeny hatást akarunk elérni, ezt használjuk. Hosszú és szellős keféje közé kényelmesen befekszenek a pillák és egyenletesen végig lehet festeni őket. Ezt nem kell utólag kifésülniés a ha közelről megnézzük a végeredményt, egyáltalán nem szálas és csomós a festék. A hatás a mai csomós, extra bogár pilláktól távoll áll, ajánlott a konszolidált pillanatokra: keresztelőre, állásinterjúra.


Lancome Amplicils Volume Panoramique

Már első ránézésre is megnyerő ez a finomvonalú szempillaspirál, és a használat csak még inkább megerősíti ezt az érzést. Könnyen kezlehető keféje egyenletesen dolgozza el a festéket, amely szépen erősíti a szálakat. Ha csak egyetlen sminkes dolgot tehetnék bele a retikülbe, akkor ez lenne az. Mert nem csak szép...
MAC Fibre Rich Lash

Na, ez az igazi profizmus. Most figyeljen mindeki, aki hosszú pillákat szeretne. Ennek a spirálnak a festékében aprócska szálak vannak, amelyek a pillára ragadva mintegy továbbépítik azt - tényleg -, a száradás után felkent minden egyes réteggel hosszabb és hosszabb lesz. Mivel az eredmény tényleg színpadi hatású, estére és alkalmakra ajánlott.
Max Factor Masterpiece

Ennek a terméknek a keféje a legizgalmasabb része. Ha valakinek erős szálú, nehezen kezelhető pillái vannak, akkor ezzel egyértelműen kordában tudja tartani őket. Ha valaki az összeragadt szempilla divatot kedveli, akkor annak fésülés nélkül ad tökéletes eredmény ez a termék, melynek festéket lycra szálakkal dúsítja a szempillákat.YSL Volume Effet Faux Cils

Oké. Nekünk már szinte az elég volt, hogy ezt a típust lila színben próbálhattuk ki, és az egyenes vonalú, hengeres arany csomagolás csak hab a tortán. Na, de a szempillák! A modell egyik erőssége a keféje, ugyanis hosszú, festéke pedig finom, krémes állagú. Nem szeretjük az illatosított kozmetikumokat,de ennél a spirálnál el kell mondanunk, hogy még az illata is jó.
1 ráadás

Dr Hauschka szempillaspirál - érzékenyszeműeknek ezt ajánlotta szakértőnk, aki bio dolgokban otthon van. Ez a termék természetes alapú, nem tartalmaz irritáló anyagokat, illatmentes és ráadásul még szépen is használható.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés