free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Értelmetlen naptár

Borsa         Címkék: dizájn, értelmetlen, naptár, olasz, számok 0 hozzászólás

Az hagyján, ha egy naptár nem mutatja a hónapokat, de ha a hét napjai sem szerepelnek benne, csupán csak számok egytől harmincegyig, akkor az nem is igazán naptár. Vagy mégis. Kicsit túlgondolták...

Az olaszNava Milano dizájncég olyan naptárat dobott piaca, ami soha nem jár le, ugyanis sem a hónapokat, sem pedig a hét napjait nem jelöli, csak és kizárólag a napokat: elsejétől harmincegyedikéig. Mondjuk emiatt értelme sem túl sok van.

Túlságosan innovatív

Egy igen neves olasz dizájner, Massimo Vignelli tervezte ezt az innovatív naptárat, ami talán túlságosan is innovatívra sikeredett. Mert az addig még oké, hogy a hónapokat nem jelöli, elvégre azt a legtöbben azért tudjuk követni naptár nélkül is, hogy éppen milyen hónap van. Ahhoz viszont sokszor hívjuk segítségül a naptárat, ha meg akarjuk tudni, hogy egy adott dátum a hét melyik napjára esik, illetve visszafelé is így azonosítjuk be a dátumot és ez alapján korrigálunk utólag akkor is, ha mondjuk elfelejtettünk lapozni.

Inkább füzet

Ez a naptár viszont nem mutatja a hét napjait, csupán csak a számokat egytől harmincegyig, emiatt pedig alkalmatlan arra, hogy a funkcióját ellássa. Ez csak egy füzet, benne fekete alapon fehérrel írt számokkal és ennyi. Akinek mindezek ellenére megtetszett a termék, vagy csak szeretne értelmetlenül elkölteni 66 dollárt, az rendelhet az Unica Home-tól.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés