free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hivatali órák

Borsa         Címkék: célirányos, dizájn, idő, munka, óra 0 hozzászólás

A csak a munkaidő lejártának óráját jelző fali- illetve karórákon a dolgozó egész nap célirányosan nyomon követheti, hogy mennyi idő van még a munkahelyről való szabadulásáig. Végül is, ez a lényeg.

Ezek a hivatali enteriőrbe, illetve irodai dolgozók csuklójára tökéletesen illő, minimalista kinézetű kar- illetve faliórák egy magyar származású dizájner házaspár művei. Talán nem véletlenül…

Öt óra

A Budapesten született Kálmán Tibor és felesége, Maira, évekkel ezelőtt alkották meg a munkaidő lejártának óráját: az ötöt jelző kar- illetve faliórákat, melyeken a dolgozó egész nap célirányosan követheti nyomon, hogy mennyi idő van még hátra addig, míg lejár a munkaideje. Az ötlet nagyon rendben van, talán csak annyi benne a hiba, hogy nem mindenki dolgozik ötig, hiszen a délután négyig vagy az este hatig tartó munkaidő is elég gyakran előfordul. A karórából készült is egy olyan változat, ami a négy órát, illetve a tízet és az egyet is jelöli.

Az órák a Museum Of Modern Art webshopjában árulják. Bár a falióra a jelek szerint, húzós, 475 dolláros ára dacára éppen kifogyott, de a karórák rendelhetők, 95 dollárért.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés