free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mozgáskorlátozott szépségek

Borsa         Címkék: küzdelem, modell, , szépségverseny, tolószék 0 hozzászólás

Németországban modellversenyt rendeztek tolószékben élő, fiatal nők számára, amelyen egy címlapfotózást és reklámszereplést is nyerhettek. A győztes szerint, sokat kell még küzdeniük.

Nemrégiben a németországi Hannoverben rendezték meg a mozgáskorlátozott nők idei kontinentális modellversenyét, bizonyítva hogy testi fogyatékosság nem zárja ki a szépséget.

Küzdeni kell

A Beauties In Motion ötletgazdái Renate Weidner és Ralph Büsing, egy mozgáskorlátozott német házaspár. A verseny célja, hogy önbizalmat adjon a testi fogyatékossággal élo nőknek és megmutassa, ők is lehetnek ugyanolyan szépek, mint teljesen egészséges társaik. A megmérettetésen tíz fiatal, tolószékben élő európai nő versengett egymással. A jelöltek alkalmi ruhában mutatták meg magukat a színpadon, a közönség és a profi szakemberekből álló zsűri előtt. A nyeremények között a pénzjutalmak mellett címlapfotózás, illetve reklámszereplési lehetőség is helyet kapott.

Szépségek

A verseny harmadik helyezettje az olasz Simona, a második a német Sarah, az első pedig a Szerbiából érkezett Jelena lett. A csinos, 23 éves, születése óta mozgáskorlátozott lány, győzelme kapcsán így nyilatkozott a Yahoo News-nak: "Sokat kell még tennünk az előítéletek ellen, hiszen az emberek sokan még mindig azt gondolják, hogy a szépség és a mozgáskorlátozottság nem illenek össze."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés