free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Agyalakú táska

Borsa         Címkék: agyalakú, japán, merész, táska, tervező 0 hozzászólás

Egy japán tervező gondolt egy merészet, aztán megalkotta az agyalakú táskát. Elsőre elég gusztustalanul hangzik, de a képeket elnézve, talán az anyaga és a színe miatt, mégsem ízléstelen.

A képen látható, agyat formázó táskára nem lehet azt mondani, hogy gusztustalan lenne, sőt tulajdonképpen egészen ízléses darab, a maga módján. De azért meg kell szokni a látványát.

Kötött

Jun Takahashi, 38 éves - egyébként hímnemű - japán dizájner avantgárd stílusú tervezéseiről ismert, legújabb elhíresült műve pedig ez az agytáska. Az agytekervényeket mintázó borítás úgy készül, hogy a gyapjúfonálból kötött csövecskéket speciális, zselés anyaggal töltik fel és hajtogatják agyalakúra.

Nekünk tetszik

A táska nem maradt meg csupán kifutói látványosság szintjén, a napokban ugyanis árusítani kezdték az ausztrál Someday Store-ban. Aki az alkotó egyéb munkáira is kíváncsi, az a blogjában nézelődhet, illetve a japánul tudók olvasgathatnak is.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés