free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Finnek lépnek Madonna nyomdokaiba

Borsa         Címkék: divat, finn, h&m, kollekció, madonna 0 hozzászólás

Hamarosan egy nálunk egyelőre még kevésbé ismert finn dizájncég lép Madonna és Cavalli nyomdokaiba - már ami a H&M-mel való együttműködést illeti. A kollekció jövőre lesz kapható.

A H&M cuccok esetében igen gyakori stílusjegy a retró, a cég pedig előszeretettel dolgozik együtt egy-egy kollekció erejéig különféle hírességekkel. Most egy olyan együttműködésre készülnek, mely mindezeket egyesíti magában.

Retró Finnországból

A H&M ugyanis a Marimekko dizájnerházzal írt alá egy kollekcióra szóló megállapodást. Bár ez a cég nálunk annyira nem ismert, mint mondjuk Madonna vagy Roberto Cavalli, akik az elmúlt időkben hasonlóképpen együtt dolgoztak a H&M-mel, azonban annál inkább érdemes figyelni rájuk. Egy 1951-ben alapított finn cégről van szó, akik ruhákkal, táskákkal valamint lakás- és irodafelszerelésekkel foglalkoznak. Ami a pláne bennük, az az, hogy a retró stílusnak egy nagyon sajátos, eredeti vonalát viszik, jellegzetesen rájuk jellemző mintázatokkal és vivid színvilággal dolgoznak.

"Régóta csodáljuk a Marimekko által képviselt színeket és mintákat. Tervezőcsapatunk elérkezettnek látta az időt, hogy velük közösen hozzunk létre egy kollekciót. A 2008-as nyári kollekció olyan örömtelien friss lesz, akár egy vitamin-injekció" - nyilatkozta a sajtónak Margareta van den Bosch, a H&M vezető tervezője.

A kollekció 2008 áprilisától lesz kapható a H&M üzleteiben.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés