free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tíz lépés a savanyú nőhöz

Krisztina O'Brien         Címkék: , okulás, sárkány, savanyú, szituációk 0 hozzászólás

Nem kell ahhoz agyzsandárnak lenni, hogy tudjuk, vannak szituációk, amelyek garantáltan besavanyítják a legharmatosabb elmét is. Az alábbiakban elsárkányosodási példákat sorakoztatunk fel. Okulásra.

Rondi Adamson, kanadai újságírónő a Happy Woman magazinban összegyüjtötte azt a tíz szituációt, amitől tutira megerjedünk, és a legsavanyúbb, legirritálóbb nőkké válhatunk. A listát néhány módosítással adjuk tovább olvasóinknak, és szívesen veszünk javaslatokat a bővítésére, ha valakinek netán akad ötlete. 1. Hasonlítgassuk magunkat más nőkhöz, minden elképzelhető módon. Nálunknál sokkal jobb nőkhöz, természetesen. A legjobb, ha az illető az ex-pasink új arája. Hát nem sokkal csinosabb, vékonyabb, okosabb, gazdagabb, és boldogabb, mint mi? Vegyünk fikázó pletykalapokat minden héten. Extra sárkányos hangulathoz nézegessünk a buszon, melóhelyen olyan nőket, akiket nálunk gyatrább külsővel, természettel áldott meg a sors, sajnáljuk és nézzük le őket.

2. Elmélkedjünk minél hosszabban azokon a dolgokon, amelyeken már nem tudunk változtatni: régi elutasítások, kritikák, megalázó szituációk, kudarcok, isteniek erre. Agyaljunk újra és újra azon, mit mondhattunk volna, hogyan vághattunk volna vissza. Utáljuk magunkat, amiért nem így tettünk. Mazsolázzunk ezen legalább négy este egy héten, lehetőleg péntek és szombat este, amikor rendes ember bulizni vagy randizni megy.

3. Kezdjünk kapcsolatot házas emberrel. Lehetőleg olyannal, akinek legalább három gyermeke van és az utolsó tégláig közös a vagyona a feleségével. Rendre kérdezzük meg a szex után, hogy szereti-e a feleségét, boncolgassuk azt is, milyen a szexuális életük otthon.

4. Fényesítsük az egónkat, süppedjünk el magunkban. Fontolgassuk, hogy minden, amit valaki mond vagy tesz, ahhoz nekünk egyértelműen közünk van, velünk kapcsolatos. Mindenbe üssük bele az orrunkat, mindenről mondjunk véleményt, és mindent vegyünk magadra, főleg a negatívumokat.

5. Hívogassuk bátran a régi pasijainkat, lehetőleg azokat, akik dobtak. Faggassuk ki őket arról, mi volt a bibi velünk, hozzuk fel a régi veszekedéseket, félreértéseket. Kérdezzük meg tőlük hiányzunk e nekik. Nógassuk őket, hogy beszéljenek a jelenlegi kapcsolatukról, feleségükről, majd tegyünk vitriolos megjegyzéseket, és adjunk rossz tanácsokat..

6. Keseregjünk azon, mennyire öregszünk. Tartsuk számon, hány sztár fiatalabb nálunk, és hány hímegyedeket tartalmazó pop banda tagjainak esik későbbre a szülinapja. Hányan voltak milliomosok, mire a húszas éveiket taposták? Mi bezzeg úgy fogunk meghalni, hogy semmi maradandót nem hagyunk az utókorra. És csak féltucat családtag fog sírni utánunk, abból is csak azok, akik anyagilag vagy valamilyen más érdekből kifolyólag függtek tőlünk amíg éltünk.

7. Igyuk le magunkat minél gyakrabban. Egy részeg este az otthon magányában kiváló alkalom az önsajnálatra (gondoljunk csak Bridget Jonesra) és arra, hogy 6. pontot teljesítsük. Lassan növeljük az alkohol szintet napról napra, egészen addig, amíg bolondot nem csinálunk magunkból, valahol, vagy valakivel. Mindezt, hogy másnap legyen min agonizálni és legyen egy újabb sztori, amit a 2. pont szerint előhozhatunk.

8. Bátran hibáztassuk szüleinket a bennünket ért csapásokért, mindenért, ami az életben minket ért. Tök mindegy mi a negatívum, hitessük el magunkkal, hogy nem mi vagyunk a felelősek. Jobb sárkányosodási faktorral rendelkeznek azok, akinél az egyik szülő nevelő szülő. Ha nincs munkánk, vagy trógerolunk valahol minimálbérért utáljuk őket, amiért nem vertek az iskolapadba alaposabban. Pattanás, szeplő, vörös haj, tetemes fenék, mütyür mellek? Rossz géneket örököltünk.

9. Legyünk mizantrópok. Az emberek miatt olyan szörnyű minden. A totális embergyűlölethez persze sok gyakorlat szükségeltetik, ugyanis az ember néha azon kaphatja magát, hogy valakit úgy kedvel meg, hogy észre sem veszi. Ilyenkor nem árt a kitartás, és hogy figyelmeztessük magunkat: mindenkinek van hibája, amiért lehet őt utálni. :)

10. A tizedik lépést, ti írjátok meg. szerkesztoseg@borsa.hu

Fruzsina: Álljunk extrémen hosszú sorba az áruházban, lehetőleg polgári családmodell, esetleg diszkréten pettingelő párocska vagy cicababa mögé, akinek pöttöm-feszes feneke pont szemmagasságban van. Irigykedjünk erőteljesen - a háztartási elektronikai eszközök erre kifejezetten alkalmasak - és morfondírozzunk azon liluló fejjel, nekünk miért csak a legszükségesebbekre - 10 l Mövenpick, 8 női magazin, literes Unimukk, csipsz - futja..."

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés