free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Törvényes szex

HT         Címkék: hímtag, kislányok, korhatár, szex, törvényes 1 hozzászólás

Hímtagunk a kislányok nagylányságáról értekezik, és azokról az okosokról, akik úgy döntöttek, hogy egy tizennégy éves és egynapos illető már elérte a beleegyezési korhatárt és törvényesen szexelhet.

pedofíl

Ajánló

A beleegyezési korhatár a büntetőjogban az az életkor, amelynek betöltése után az egyén képes arra, hogy szabad döntés alapján létesíthessen szexuális kapcsolatot. Ha tehát valaki olyan személlyel létesít szexuális kapcsolatot, aki nem töltötte be a beleegyezési korhatárnak megfelelő életkort, bűncselekményt követ el. A beleegyezési korhatár országonként változik, a legtöbb országban azonban 14–18 év között van. Országonként változik az is, mi számít szexuális kapcsolatnak, hogy számít-e az elkövető kora, illetve hogy van-e különbség az azonos és különböző neműek közti szexuális kapcsolatok esetében alkalmazandó beleegyezési korhatárban. (forrás: Wikipédia)

Csak a felnőttek szeretnének újra gyerekek lenni. A gyerekek felnőni vágynak. Mindenki emlékszik arra, hogy sürgette gyerekként a felnőttéválást. De attól még, hogy egy gyerek felnőttnek vágyik, nem lesz az, nem kell vele szexelni. Aki szellemileg elég érett, az tapasztalatból tudja, hogy 14 éves korában még gyerek az ember, mégha óriási kannái vannak, vagy szőrösödik a cerkája, akkor is.

A jog majd tudja?

A jog szerint Magyarországon egy 14 éves és egynapos honpolgár szabad akaratából gusztusa szerint szexelhet. Ennek ellenére a nemi érés nem életkorfüggő, és nem betegség a tízévesen szőrősödő hónalj, és simán fogamzóképes lehet akárki 14 éves kora előtt, viszont a szexhez meg nem árt a szellemi érettség. Aztán meg csak neveltetés, szexuális beállítottság, és orvosi szakvélemény kérdése, hogy pedofíl-e az az illető, aki Pimpinkinért rajong.

A tizenéves kor környéke az egyetlen időszak egy csaj életében, amikor többnek akar látszani, mint ahány éves. Nagy szerencsénkre a szórakoztatóipar gyereksztárjainak semmi köze ahhoz, hogy kiscsajok tömkelege maszkírozza felnőtté magát önszántából, de az biztos, hogy húsz éve még nem voltak interszexuális gyerekmodellek a showbizz-ben. Mindenki emlékszik rá, hogy a serdülés és a szexuális érdeklődés egyenes arányos viszonyban vannak. Manapság meg sajnos teljesen természetes, ha süldő kislánykák rázzák a seggüket, kelletik magukat mindenféle képernyőkön. És bár biológiailag kódolt, hogy egy fiatal, újabb generációk nemzésére, kihordására és eltartására még alig képes teremtményt szétvesse a nemiség, de attól még, hogy egy serdülő kislányka latexbe burkolt dominának öltözik, nem kell feltétlenül szexelni vele.

Dj Blaqstarr feat Rye-Rye: Shake it to the ground

A pedofília az orvosok szerint gyógyítható betegség. A pedofília a nemileg éretlen gyerektest iránt érzett szexuális vonzalom. A pedofílekről úgy tartja a vicc, hogy türelmetlenek, és a pedagógusokkal ellentétben szeretik a gyerekeket. Egy pedofil pasi az olyan serdületlen, biológiai értelemben még lányka testre gerjed. Attól kezdve, hogy egy kiscsaj nőnek néz ki, az iránta érzett izgalmat már nem pedofíliának hívja az orvostudomány.

Olyan világban élünk, hogy senkinek nem kell kötelezően elfordítania a fejét a strandon, amikor feltűnik egy bikinibe feszítő csajgyerek, és senkit sem lincselnek meg azért, mert nyilvánosan csámcsog a rosszhírű magyar bulvár kiskorúakról szóló hírein, mert jogi értelemben egy gyerekkel, süldő kamasszal, serdülő fiatallal nemi viszonyt űző illető csak akkor piszkos fantáziájú, nemi zavarodott, beteges hajlamú, lélektorzult törvényszegő pedofíl, ha a célszemély nem töltötte be a 14. életévét. Annak ellenére, hogy egy pedofílt nem érdekli a tizennégyes limit, meg a jogi szabályozás, mert kizárólag a serdületlen gyerektestre bukik, nálunk úgy döntöttek a nagyon okosok, hogy egy tizennégy éves és egy napos illető már elérte a beleegyezési korhatárt, és önakaratából törvényesen szexelhet akár egy felnőttel is.

A felnőtt-gyermek testi viszony korszakonként és kultúránként eltérő megítéléssel bírhatAz ókori Rómában és Görögországban teljesen természetes volt, hogy felnőtt szexuális kontaktusba lépjen nemileg éretlen, vagy alig érett fiatallal, de más országokból és kultúrákból is maradtak fenn ilyen tartalmú írásos emlékek. Napjainkban közhely, hogy a serdülés nemi érés folyamata felgyorsult, a gyermekek jóval hamarabb jutnak részletes információkhoz a nemiségről, mint korábban bármikor. Azonban vita tárgya, hogy a gyorsabb testi fejlődéshez szellemi érés is társul-e. (forrás: Wikipédia)

Annak ellenére, hogy megítélése koronként és kultúránként változik, az emberek közt évezredek óta élnek pedofílek. Voltak korok, amikor ildomos és szinte kötelező volt egy ilyen jellegű viszony gyerek és felnőtt között, de manapság törvényellenes, ezért inkább titokban zajlik és szégyellni való dolog. És ahogy senki sem dicsekszik kislányos családapák körében arról, hogy: "Képzeld öregem! Nagyszerű japán import, használt lányka bugyikat sikerült újítanom", úgy a hatodikos kiscsajok sem mesélik büszkén a tornaterem öltözőjében, hogy: "Bíbí, de engem meg a nagypapa ejtett teherbe."

Bugyiautomaták A Japánban működő „bugyiautomaták” népszerűsége aggodalomra ad okot a társadalomkutatóknak. Közismert tény, hogy a japán férfiak bizonyos rétege szívesen fizet az (alig) használt lánykabugyik birtoklásáért. Szekai Hacu Siavasze Pancu Sókai Gentei magazin egy számához (2007. január) ilyen "promóciós" terméket csomagolt, amivel egyrészt általános felháborodást váltott ki, másrészt rekordmennyiségben kelt el. (forrás: Wikipédia)

Ja, és egy pedofíl bár lehet, hogy beteg, de legalább annyira aljas, mint egy vérfertőző.

HTLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés