free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ha nagyon akarod a gumicsizmát

Borsa         Címkék: divat, gumicsizma, kérdés, segítség, stylist 0 hozzászólás

A Borsa stylist-jai nem csak általánosan, egy-egy témát kiemelve, s arról értekezve segítenek a harmonikus öltözködésben. Bárki megtalálhatja őket személyre szabott, konkrét kérdéssel is.

Ruhás Lányok

Ajánló

Saját stylist a Borsaolvasóknak!

A BorsaStylisttól, Pácsonyi Daniellától lehet kérdezni. A BorsaStylist segít öltözködni. A BorsaStylist megmondja, hogy mit igen és mit nem. Mindezért csak annyit kell tenned, hogy az alábbi címre elküldöd a kérdésedet, problémádat és vársz türelemmel, hogy hívjunk. Mert hívunk, mindenki sorra kerül.

Előre, az ízléses öltözködésért!

Ide írj neki: kirakat@borsa.hu

Megígértük, és ahogyan azt az alábbi levél is mutatja, stílusszakértőink igen gyorsan segítenek az öltözködésben. Ne kíméljétek őket, bátran kérdezzetek, és ha minél konkrétabb választ szeretnétek, minél személyre szabottabb megoldást akartok a problémátokra, ne felejtsetek el fényképet is küldeni magatokról.

Üdvözletem!

Körülbelül 2 hónapja találkoztam a Borsa nevű honlappal, és azóta nagyon szívesen olvasom cikkeiteket és mindig igen jóízűeket kacarászom a szórakoztató írásaitokon. Én csupán egy témát vetnék fel, amivel kapcsolatban érdekelne a véleményetek. Ez pedig a gumicsizma. Azt hiszem 2 éve láttam az első példányokat belőle a városban, mostanra viszont tele van vele példának okáért a H&M és egyéb más boltokban is valagszámra találni belőlük.

Bevallom én is beruháztam egyre, még az idei Sziget Fesztivál esős mivolta végett (megjegyzem, akkor nagyon is jól jött) de, hogy valóban utcára hordanám azt már nem tudom teljes bizonyossággal kijelenteni. Egyszer a móka kevdéért, egy buliba még felvettem, de azóta nem tettem.

Nos, kiváncsi vagyok a Ti véleményetekre. Gumicsizma - ciki? vicces? vagy esetleg egyes cuccokhoz igen is tud jól kinézni?

Várom mi sül ki belőle, üdvözlettel,

Emese

Kedves Emese!

Nagyon jó olyan leveleket kapni, amelyek arról tanúskodnak, hogy olvassák a cikkeinket és ráadásul még jól is szórakoznak rajtuk. Szóval köszönjük!

A gumicsizma egyébként fogós kérdés, valaki mindennel fel meri venni és akad olyan is, aki tényleg csak égszakadáskor, sárban dagonyázáshoz hordja. Az idei Sziget alatt egyébként nekünk is a legjobb barátunkká vált, ez a kétségtelenül rendkívül hasznos darab. Be kell azonban vallanunk, hogy a gumicsizmáról nem egyezik a véleményünk, minden tekintetben. Én nagyon szívesen hordom szinte bármivel, és cseppet sem tartok attól, hogy kinevetnek, hiszen ha Kate Moss felveheti kötött pulóverrel akkor én miért ne hordhatnám citromsárga gézszoknyával vagy strandruhával. Ettől még nem gondolom, hogy ez a követendő példa, de ha elég merész vagy akkor viseld bátran a mindennapokon is.

Ha nagyon feltűnő színűt választasz, akkor semmiképpen ne kombináld túlzottan színes dolgokkal, mert akkor semmi nem fog téged megmenteni attól, hogy nagycsoportos óvodásnak nézzenek. Büntetlenül hordhatod viszont farmer miniszoknyával vagy rövidnadrággal, de nyugodtan vedd fel szűk nadrághoz is, felsőrésznek pedig válassz egyszerű pólót vagy trikót. Az elegánsabb anyagokat kerüld, ahhoz maradjon a bőrcsizma. Nyugodtan felveheted színes harisnyával, de tényleg ne legyen túl harsány a színe, és ebben az esetben megengedett, hogy elálljon a csizma a vádlittól.

Párizsban a lányok előszeretettel hordanak magas sarkú gumicsizmát is, leginkább A-vonalú miniruhával és sötét harisnyával, nagyjából bármilyen alkalomra, bár az igazat megvallva a divat egyik fővárosában nem nagyon ismerik a tabu szót. Attól azonban óva intünk, hogy télen hord, mert sajnos nem elég meleg, még akkor sem, ha legalább négy zoknit veszel fel. Ne félj attól, hogy kinevetnek az utcán, egyrészt mert maximum turistának néznek és eszükbe sem jut nevetni rajtad, másrészt pedig, ha Te jól érzed magad a ruhádban - és nem követtél alapvető hibákat - akkor az sugározni fog rólad és inkább mosolyogni fognak rád, mint kinevetni. Az pedig kétségtelenül boldogító érzés, hogy bármekkora tócsába mindféle következmény nélkül belemehetsz. Reméljük tudtunk segíteni és kimerészkedsz az utcára a gumicsizmádban száraz időben is.

Ruhás LányokLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés