free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szemüveg a könnyek ellen

Borsa         Címkék: hagymaszeletelés, hasznos, könnyek, szemüveg, védőfelszerelés 1 hozzászólás

A hagymaszeletelésben kétségkívül az a legrosszabb, hogy orrba-szájba könnyezünk, de szerencsére van már olyan védőszemüveg, ami direkt ennek a megelőzésére készült. Figyelem, nem csak nőknek!

Bár ismerünk olyat, aki kifejezetten hangulatosnak tartja, hogy hagymaszeletelés közben sűrűn csorognak a könnyei, egyáltalán nem kényeskedő liba az, aki éppenséggel utálja ezt. Éppen ezért, nem látunk abban semi rosszat, ha direkt a hagymaszeleteléshez kifejlesztett védőszemüveget visel. Hasznos találmánynak tartjuk.

Nőknek és pasiknak

Az amerikai Violet cég terméke, az Onion Action Goggles, úszószemüvegszerű kialakítátásnak köszönhetően, nem engedi be a szeletelés során a hagymából felpárolgó, kéntartalmú aminosav-származékokat, tehát nincs könnyezés. Meg kell jegyzünk, hogy a védőszemüvegből nem csak női, hanem pasiknak való változat is készült.

A termék a Violet internetes áruházából rendelhető meg, fehérben, feketében vagy rózsaszínben, 20 dolláros áron.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés