free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tájképgyűrűk

Borsa         Címkék: dizájn, ékszer, eredeti, gyűrű, tájkép 0 hozzászólás

Dizájnékszerek tekintetében bizony ritkán találkozunk kellően eredeti, ám mégis hordató darabokkal. Most azonban sikeresen rábukkantunk egy ilyenre és ezt persze nem is tartjuk magunkban.

Bár a minden ujjon gyűrű-megoldás tizenöt éves kor alattiak esetében még elnéző mosollyal tolerálható, afölött viszont már ciki, most mégis egy majdnem hasonló dolgot ajánlunk figyelmetekbe. A Handscape kollekció darabjairól, mint pozitív példáról, muszáj beszámolnunk.

Állatok, fák, ház, kéz

A Handscape egy kreatív gyűrűkollekció, melyet egy holland tervezőlány, Zelda Beauchampet alkotott. Hatféle gyűrűből áll, melyeken állatokat, fákat, házat illetve kezet formázó kicsi fémlapocskák vannak. Egy ujjra egyszerre több gyűrűt is fel lehet húzni, s ezek együtt aztán tetszőleges tájképeket adnak ki.

Az egyetlen érdemi kifogás, melyet a kollekcióval kapcsolatban felhozhatunk, hogy meglehetősen húzós az ára. A gyűrűk darabja 55 euró, a háromdarabos szettek 150 euróba kerülnek, így tehát, aki mindegyik darabot szeretné birtokolni, legolcsóbban is 300 euróból ússza meg. Aki úgy érzi, hogy neki megéri ennyiért, az a tervező honlapjáról máris rendelhet.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés