free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Vándorló lakókapszula

Borsa         Címkék: kiállítótér, lakókapszula, művészet, szálloda, vándorló 0 hozzászólás

Létezik egy olyan szálloda, melynek ugyan csak egyetlen egy szobája van, de azt a világ több pontján is ki lehet venni. Igaz, csak egy-egy éjszakára. Az alábbiakban eláruljuk, hogy ez hogyan lehetséges.

A Hotel Everland nem csupán egy szálloda, hanem egy olyan kiállítótér, mely ugyanakkor egyben maga a művészeti alkotás is. Jelenleg épp Párizsban tekinthető meg, illetve vehető igénybe, igaz, vendégenként csak egy-egy éjszakára.

Lakókapszula

A hotel egy retró stílusban készült lakókapszula, ami egy komfortos, hálószobából, nappaliból és fürdőszobából álló kis lakosztályt foglal magában. A kapszulát a svájci L/B dizájnerpáros, azaz Sabine Lang és Daniel Baumann alkotta még 2002-ben egy szakmai kiállításra. Ennek végeztével a darabot az L/B stúdiójának tetején helyezték el, majd 2006-ban a lipcsei Kortárs Művészetek Múzeumának tetejére került át, ekkortól funkcionál gyakorlatban is szállodaként.

Nézz még több képet a bérelhető szállodáról!

A dizájnhotel jelenleg a párizsi Palais de Tokyo tetején található meg, ahonnan panorámás kiállítás nyílik az Eiffel-toronyra. A szoba nappal múzeumként áll nyitva a látogatók előtt, este 6 után pedig kibérelhető, igaz, a nagy érdeklődés okán vendégenként csupán egyetlen éjszakára, potom 313 fontért. Ehhez jár a reggeli és egy Mini Cooper használata is, valamint rendelkezésre áll egy szobapincér, a törölközőket pedig minden lakó legálisan "ellophatja" emlékbe. A hotel 2008 végéig marad Párizsban, azután pedig egy másik városba költöztetik majd.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés