free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Bizarr hústárgyak

Borsa         Címkék: bizarr, dizájn, extrém, húskollekció, olasz 0 hozzászólás

Aki szereti az igazán extrém és bizarr dolgokat, annak biztosan bejön az ezidáig ismeretlen olasz dizájner által alkotott húsos kollekció. Műanyag hústárgyak, kiegészítők horrorhangulatban.

Egy olasz dizájnművész szerint ha már mi, emberek is húsból vagyunk, hát miért ne lehetnének szintén húsból a minket körülvevő bútorok és egyéb hétköznapi használati tárgyak is?! Nos, ez is egy megközelítés...

Műanyagból készül

A hústárgyak kiagyalójának neve Simon Racheli, nemzetisége pedig olasz. Ennél sokkal többet nem is lehet róla tudni, hiszen csak és kizárólag ennek a kollekciónak a kapcsán említik a nevét. Ami mondjuk éppen elég is...A tárgyakról tudni kell, hogy valójában persze nem igazi húsból, hanem műanyagból készülnek, csak a kinézetük olyan, mint a lenyúzott, hideg, nyers hús. Ettől persze még nem válik vonzóbbá a látványuk. Hogy melyik a kollekció leggusztustalanabb darabja, azon tanakodtunk kissé, ám végül egyértelműen a formavilágát tekintve is egészen bizarr húshabverő végzett az élen.

Húshabverő és hús szék

Azokat, akik szívesen csempésznének a fenti hústárgyak segítségével némi visszafogottan horrorisztikus hangulatot, egyelőre türelemre kell intenünk, ugyanis a kollekciónak még csak a prototípusa létezik és nincs hír arról, hogy mostanában beindulna a sorozatgyártás.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés