free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Jó csajok, jó lábak

Borsa         Címkék: csajok, hírességek, lábak, lista, öt 0 hozzászólás

Alábbi listát hímnemű Borsamunkatárs készítette, aki olyan szavakat használt – olvasni fogjátok - a celebek végtagjának dicsőítésére, mint az eszményi, kenterbe veri, szívdőglesztően néz ki. Elismerjük.

Alábbi listát hímnemű Borsamunkatárs készítette - nem Hímtag kollégánk -, ezért nézzétek el a szirupos jelzőket a celeblábak tekintetében. És bár igaza van abban, hogy a következő végtagok úgy szépek, ahogy vannak, mi azért nem áradoznánk ennyire, de oda a pontot; szépséges lábak következnek.

A hírességek, szupersztárok, hollywoodi csillagok a legtöbb esetben az eszményi szépség megtestesítői is. Most öt olyan hölgyet veszünk górcső alá, akinek szó szerint a lábai előtt hever a világ, s még nőtársaik is elismerően bólintanak, ha a férfiak lelkendezésben törnek ki az illető hölgy idomai kapcsán.

Naomi Campbell

Nem véletlenül hívják Fekete Gazellának (Nőnemű Borsamunkatársak Fekete Gizellának olvasták - a szerk.). Bár a brit modellnek állítólag szilikonozták a vádliját, Naomira illik az elnevezés. Igaz, ő helyzeti előnyben van, hiszen modellként munkaeszköz számára a szépség, s ez igaz a lábaira is, de ettől még a tény tény marad: alighanem a Földgolyó két legformásabb lábán jár-kel nap mint nap.
Cameron Diaz

Diaz kisasszony is egy cipőben jár Naomival, ugyanis ő is modellként kezdte a pályafutását - plusz ugye az elhíresült szado-mazo videóval -, de kétségtelen, hogy alighanem férfiak százezrei irigykedtek Justin Timberlake-re, amikor a pop-szívtipró a szőke/barna színésznővel mutatkozott strandon, vagy éppen egy akármilyen díjátadón. Cameron lábait a szakma is elismeri, ő pedig korábbi modell-múltjából tanulva, remek érzékkel választja ki azokat a ruhákat, amelyekben igazán érvényesülnek formás végtagjai.


Rihanna

A barbadosi születésű énekesnő tavaly robbant be a köztudatba, s alighanem okozott néhány álmatlan éjszakát Beyoncének, népszerűsége ugyanis meredeken emelkedni kezdett. Erről persze jó néhány szexi videoklip és ruhának alig nevezhető semmiség is gondoskodott, Rihannának azonban megvannak az adottságai ahhoz, hogy szívdöglesztően nézzen ki. Ezt szereti is hangsúlyozni, s előszeretettel mutogatja lábait, amelyek ugyan nem annyira vékonyak mint a fenti két modellnek, ám valószínűleg bármelyik hölgy egy szó nélkül elfogadná őket.


Kylie Minogue

A bizonyíték, hogy nem kell centernek lenni a kosárcsapatban, hogy valakinek formás lábai legyenek. Az ausztrál csajszinak ugyan elsősorban a fenekét szokták emlegetni, de a popszakmában eltöltött közel két évtized a lábain is meglátszik, a rengeteg áttáncolt koncert nem múlt el nyomtalanul. Kylie szereti hangsúlyozni formáit, ezért az urak örömére gyakran hord rövid ruhákat, hogy az ominózus arany forrónadrágról ne is beszéljünk.Cyd Charisse

Végezetül egy olyan hölgyet választottunk, aki "nem mai csirke", mégis kenterbe veri a komplett mezőnyt, annak mind a nyolc lábával. Cyd Charisse-t a magyar közönség leginkább az Ének az esőben című klasszikus musicalből ismerheti, ő volt a zöld ruhás nő, akivel Gene Kelly hosszú táncot lejtett az egyik jelenetben. Sokan egyöntetűen vallják, hogy az ő két lába a világtörténelem legszebbje, s a fotóit elnézegetve igazat kell adjunk nekik.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés