free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Vetkőztettünk, öltöztettünk

Borsa         Címkék: átalakítás, beszámoló, játék, nyeremény, öltöztetés 1 hozzászólás

Nem is olyan régen a Borsa nyereményjátékot hirdetett, és mivel a szerkesztők nem a levegőbe beszéltek, a Ruhás lányok ígéretüket betartva, átalakították a reméljük, boldog nyertest. Gratulálunk!

Az igazat megvallva Anitával nem volt nehéz dolgunk, úgyhogy ezt az akciót nem is neveznénk átalakításnak, inkább Karácsony előtti felújításnak. Nem akartunk olyan ruhákat ráadni, amelyek nem passzolnak Anita stílusával, hiszen azokban úgysem tudná magát felhőtlenül jól érezni, az elsődleges cél pedig mindig ez. A rövidnadrág kézenfekvő megoldás volt, mivel Anitának hosszú és formás lábai vannak, és már reméljük, tudjátok, hogy mindenkiből azt kell megmutatni, ami a legszebb rajta.

A stylist, a nyertes: Nemes Anita, és még több kép az átöltöztetésről! Nézd meg!

A rövidnadrágok az idei szezonban igazán divatosak, felvehetitek vastag harisnyával és csizmával, de ha a dögösebbik énetek akar felszínre törni, akkor a legjobb, ha csipkeharisnyával és tűsarkúval kombináljátok, bár elég merész párosítás, ha adottságaitok megvan hozzá, miért ne? Akkor jártok a legjobban, ha olyan nadrágot választotok, aminek a szárát még kicsit fel tudjátok hajtani, és persze le is, mert így rögtön két nadrágotok lesz. Ráadásul, ha munkából mentek bulizni, akkor elég, ha 4 centivel feljebb kerül a nadrág szára, így rögtön partiképessé váltok.

Sokan abban tévhitben élnek, hogy amint beköszönt a tél, azonnal el kell dugni a színes ruhákat és kötelező feketében és barnában járni. Ne féljetek a színektől télen sem, ha a kedvenc színetek a piros vagy a zöld, bátran hordjátok egész évben, ha nyáron sem szoktatok paradicsommadarak lenni, akkor télen sem lesztek, ráadásul tapasztalatból mondjuk, hogy az élénkebb színek jótékony hatással vannak a lelkiállapotra.

Ezeket kapta

Anitára pont ezért adtunk színes zakót és trikót - be kell vallani azt is, hogy ebből a szempontból is szerencsések voltunk, mert a piros a kedvenc színe. A pulcsikat bátran cseréljétek le alkalmanként zakóra, és ebben az esetben sem baj, ha színes. A mintákkal azonban jobb lesz vigyázni, a tuti nyerő a hosszában csíkos, mert az nyújtja a felsőtestet. A nagy virágminták viszont erősítenek, ezért ezeket érdemes inkább kihagyni vagy a diszkrétebb anyagában mintás verziót választani. Ha már a zakóknál tartunk érdemes megállni, egy pillanatra. Senki sem tagadja, hogy egy zakó vagy blézer megvétele nagyobb beruházás, mint egy pulóveré, ezért aztán vásárláskor mindig gondoljátok végig, hogy milyen már meglévő ruháitokkal tudjátok felvenni. A legjobban akkor jártok, ha olyan zakót találtok amely átmenet az elegáns és a sportos között, mert ezt farmerrel és szoknyával egyaránt fel tudjátok majd venni. Melegebb napokon pedig - amilyenekről egy darabig álmodni sem merünk - kabát helyett is fel tudjátok venni.

Meg ezeket is

A fehér ingek praktikusságát nem győzzük hangsúlyozni, vehettek alá bármilyen színes trikót vagy fölé mellényt, hiszen ebben a szezonban teljesen mindegy, hogy mivel kombináljátok biztos, hogy divatosak lesztek bennük. Az ingek kiválasztásánál is van egy-két szabály amit érdemes figyelembe venni. Mindig próbáljatok fel több méretet is, főleg akkor, ha az ing anyaga nem elasztikus, ha a karotokat előrenyújtva feszül az anyag, akkor sajnos az nem a megfelelő méret. Ne aggódjatok, nem fog rajtatok lógni az eggyel nagyobb méret sem. Próbáljatok különlegesebb darabokat felkutatni, mi Anitának egy berakott – úgynevezett pliés – inget választottunk ki aminek a gallérját selyemszalaggal lehet tetszés szerint megkötni. Ez az a fazonú ing, ami mind kis- mind pedig nagymellű lányoknak jól áll, és ha az ing alá színes trikót vesztek azzal még inkább ki tudjátok hangsúlyozni a dekoltázsotokat. Bátrabbak nyugodtan gomboljanak ki egy gombbal többet és vegyenek fel hosszú nyakláncot, egyben biztosak vagyunk, a hatás nem fog elmaradni.

Nézd meg videón az átalakítást:

Anitára az összhatás kedvéért piros övet adtunk, ami kihangsúlyozta csípőjét és vékonyította a derekát. Magas lányok bátran választhatnak vastagabb öveket, de nem mindegy, hogy hol hordják. Ha valakinek széles a csípője az kerülje fehéret, vagy ha nekünk nem hisz, akkor nézzen tükörbe, de nem fog örülni annak, amit lát. Körte lányoknál az a legjobb megoldás, ha a csípő felső részére csatolják fel az övüket, mert az optikailag kicsinyíteni fogja a feneküket. Fiús alkatú lányok pedig bátran hordják lentebb, mert az nyújtani fogja a felsőtestüket. Akkor sem kell megijedni, ha cipőtök színe nem egyezik az övével, nem a színek számítanak, hanem az összhang. De az sem rossz megoldás, hogy öv helyett selyemszalagot tekertek a csípőtökre vagy a derekatokra, ilyet bármelyik rövidáru kereskedésben találtok, többféle méretben. Arra figyeljetek, hogy ne bomoljon le a szalag vége, erre az a legjobb megoldás, ha mindkét végét picit megégetitek öngyújtóval. Figyelem, nem a felgyújtás a cél.

Ilyen volt, olyan lett

Anitával a csizma kiválasztásánál sem volt nehéz dolgunk, neki tökéletesen állnak a sípcsontközépig érő darabok is. Ezzel leginkább az alacsony lányoknak kell vigyázni, de ha mégsem tudnak nekik ellenállni, akkor válasszanak magas sarkút, mert az optikailag nyújtani fogja őket.

Reméljük, hogy Anita elégedett a munkánkkal, és praktikusan ki tudja használni az általunk kiválasztott darabokat, abban pedig bízunk, hogy a jövőben is lelkes olvasója lesz a Borsának.

Ruhás LányokLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés