free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Firkajátékok

Borsa         Címkék: egyedi, firka, játék, plüss, rajz 0 hozzászólás

Mindenki szokott önkéntelenül papírlapra rajzolgatni, de arra valószínűleg senki sem gondol, hogy ezekkel az alkotásokkal kezdjenek is valamit. Pedig egy angol cég tudna velük mit kezdeni...

Amikor unatkozunk vagy másfajta koncentrációt igénylő tevékenységet végzünk, akkor gyakran firkálgatunk a kezünk ügyében lévő papírdarabra. Ezekből a firkálmányokból olykor amorf kis figurák is kikerekednek. Aztán meg átlapozzuk, kidobjuk és elfelejtjük őket, nem gondolva arra, hogy ez lehetne akár másképp is.

Bárkiét vállalják

Egy angol cég ugyanis vállalja, hogy bárkinek a firkálmányát elkészíti plüssjáték formájában. Elég elküldeni nekik a rajzocskát, nemsokára már küldik is az abszolút egyedi, kézzelfogható változatot. Szolgáltatás minimum 50 font ellenében vehető igénybe, mely bonyolultsági foktól függően emelkedhet.

Aki kedvet kapott, mert például a közelgő Karácsony alkalmából ilyen csodás, sajáttervezésű darabokkal szeretné meglepni rokonait és ismerőseit, az a további részletekről a cég honlapján tájékozódhat.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés