free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Láttalak az utcán

Borsa         Címkék: adottság, divat, igen-nem, öltözködés, utca 0 hozzászólás

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Mivel mi, Borsás csajok, mi is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan "kevésbé előnyös" ténnyel, mások szépérzékét szem előtt tartva megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

Igen! Az usánka melegen tart, menő, de a toalett mit sem veszít az eleganciából. S ha már a hallójáratok amúgy is takarva vannak, nyugodt szívvel bömbölhet az mp3-rakkenroll odabent. Alanyunk finom vonalú kabátkája ügyesen kompenzálja a szovjetretró-lazázást, a vállon átdzsaló tatyó és a szűk farmer külön jó választás, a dohányterméket meg nincs szívünk retusálni - c'est la vie. Ó jajj. Tán valamely északorosz művelődési ház zsúrjáról jövet? A bundás sapka bumfordiságát valami vagányabb, markánsabb szerelés bírná ellensúlyozni, de nem elég, hogy hófehér az istenadta, még hatalmas is, és az a gyanúnk, könnyed, szolid-elegáns kiegészítőnek szánhatta viselője. Több feketével és szűkszabással tán pozitívan dominálná a ruházatot, így azonban a nőiesség gyilkosa, hiába a magas sarok és a medalion a mellkason.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés