free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mikulás szex

HT         Címkék: eszköz, hímtag, mikulás, szerepjáték, szex 0 hozzászólás

Mikuláskor a felnőttek is megajándékozzák egymást, ezért Hímtagunk minden gyermekkel rendelkező felnőtt figyelmét felhívja, hogy a szexuális szerepjátékhoz használt eszközöket is illik elrejteni.

A Mikulást, mint általában a mesehősőket, nehéz definiálni. Vannak földlakók, akik azt sem tudják, hogy ki ő, de ott sem egyértelmű a helyzet, ahol meg hisznek benne. Bár Szent Miklós keresztény hős, de alapvetően kétféle mikulástípus létezik, és mindkettő vonzódik a lábbelikhez. A nyugati Mikulás a kéményen keresztül érkezik és zokniba pakolja az ajándékát, a keleti Mikulás meg a fényesre pucolt és ablakba helyezett lábbelit tömi tele kalóriával. Nálunk is nagy a zűrzavar, mert a mikulásozást, ahogy a krampuszt is a germánoktól örököltük, viszont a csehek Mikulásnak, orosz körökben pedig Jégapónak hívják Szent Miklóst.

Mindenesetre Mikuláskor ünneplünk, és mivel ajándékozunk is, a kereskedők kifejezetten kedvelik, mert egész decemberben megy a biznic. Egyébként a Mikulást sok mindenért lehet irigyelni. Rengeteg a szabadideje, csodásak a képességei, tud repülni, nem kell odafigyelnie az öltözködésére, ő vezeti a Forbes magazin leggazdagabb kitalált személyek listáját is, de amiért a lépőfétisesek igazán irigyelhetik az az, hogy a Mikulás kerül a világon a legtöbb lábbelivel személyes kapcsolatba. Az a lépőfétises, aki a minőség ellenében a mennyiségre fekteti a nagyobb hangsúlyt, az egészen biztosan szeretne legalább egyszer az életében Mikulás lenni. Egy igazi lépőfétisesnek ugyanis nincs szüksége a lábbeli viselőjére ahhoz, hogy nemi izgalomba jöjjön. A begerjedéshez elég a látvány, az anyag érintése, így egy lépőfétises, amíg mikuláskodik, akár hatmilliárdnyiszor is elélvezhet egy éjszaka alatt.

Annak ellenére, hogy ruha nélkül is lehet szexelni, a szexfétis szerteágazó szubkultúra. Vannak, akik arra pörögnek be, ha a testfestésük például zebrára hajaz. Vannak, akik azt bírják, ha forró viaszt öntenek a testükre. Vannak, akiknek a borotválás a mániája. Vannak olyanok is, akik testrészekre izgulnak, és vannak, akiknek a léggömb, a harisnya, a bőrmaszk, a latex kűrruha esetleg a csizma az ideális szextárgy. A fétisbiznic pedig, a pornóüzlethez hasonlatosan, leginkább a pasik fantáziájából és pénzéből él.

Mindenféle felmérések igazolták már, hogy a pasik fantáziája kevésbé prűd, mint a csajoké. Persze nem vonom kétségbe a csajok képzelőerejét, de egy stabil kapcsolatban általában a pasi lepi meg a fix csaját az első szőrösbilinccsel, és nagy valószínűséggel a pasi hozza a csajának az első combközepes latexcsizmát is otthoni haszálatra. Az alap, hogy a szexuális fétisélménynek semmi köze a hithez és a varázserőhöz, és az is alap, hogy minden lépőfétises szexfetisiszta, viszont nem minden szexfetisiszta lépőfüggő. Normális, hogy élnek a Földön tárgyimádók, és hogy a szexfetisizmus magánügy, de a klasszikus csizmafüggésben általában a pasik kedvéért bújtatják önként a végtagjaikat különféle csizmákba a csajok.

Egy csizmafétises pasi általában akkor van bajban, ha már női láb nélkül, a csizma puszta látványától mered a cerkája. És ha egy pasinak egy lakkbőrcsizma cipzárja csípi oda a pélót, akkor egészen biztos kóros lépőfüggőségben szenved az illető. Lábbelivel közösülni, bár magánügy, de kóros szexfétis tevékenység, és legalább annyira egészségtelen, mint az egyhangú étkezés. A kóros szexfétisben nemcsak az baj, hogy beteges, hanem hogy monoton, kiszámítható és feletébb unalmas, ha egy csaj mindig csak akkor tud elélvezni, ha közben pl. fojtogatják a torkát. Ennek ellenére stabil kapcsolatban illik nyitottan fogadni minden olyan törekvést, ami az egysíkú szexuális életet akarja felrázni, hiszen a megvalósítás közös megegyezésen alapul.

És kedves csajok nem kell feltétlenül kiröhögni azokat a pasikat, akik szexis mikuláscsaj kosztümmel és combközépig érő lakkcsizmával lepnek meg benneteket és önmagukat a mai ünnep apropóján.

De egy kisgyerekekkel bíró, stabil kapcsolatban illik számolni a csemeték kíváncsiságával, és a nagy lelepleződések elkerülése végett nem árt gondosan elrejteni például az anyunak vásárolt szexi mikulásgöncöket.

HTIlyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés