free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk

Borsa         Címkék: béna, ilyenek, menő, vagyunk 0 hozzászólás

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Mvel mi, Borsás csajok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan, "kevésbé előnyös" ténnyel, mások szépérzékét szem előtt tartva megpróbáljuk némán viselni ezeket. Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

Menő

Ha a táska-cipellő összhangra hegyezzük ki a szerelést, fontos, hogy a kettő tökéletes harmóniában domináljon - a kosztüm és a kabát semlegessége és visszafogottsága szépen megágyaz az aranybarna kiegészítőknek. Hegyes orr és magas sarok kombóhoz diszkrét válltáska dukál, magyarán jó, ha nem a túrahátizsákunk pompáz aranyban a hátunkon, agyonvágva az öltözetet. Eltérő színű sállal, sapkával, körömlakkal a világért se tegyük tönkre az összképet, a megfelelő és finom párosításokra hajtsunk, méghozzá mértékkel - alanyunk mintapéldány.

Menőnek látszó

Rendben, értjük, hogy emó, identitáskeresés és egész világ ellenségünk, mégis: higgyük el, ezt az alapvető színkombinációs szabályok betartásával is kommunikálhatjuk. Ha már bánathájat növesztünk a kamaszkori búskomorság okán - és miért ne tennénk -, ráadásul azt szűk farmerbe préseljük, legalább ne vétsünk akkorát, hogy az egészet rózsaszín zoknival és aranytopánnal keretezzük. Ha pedig mégis: a mintás, és színben még csak véletlenül sem passzoló oldaltáskát egyértelműen felejtsük el. Sok lesz ez egyszerre. Mindenkinek.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés