free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Karácsonyra: papucsszőnyeg

Borsa         Címkék: ajándék, dizájntárgy, karácsonyi, papucs, szőnyeg 0 hozzászólás

Aki mindenféleképpen papucsot vagy fürdőszobaszőnyeget szeretne rokona vagy ismerőse karácsonyfája alá tenni, annak azt tanácsoljuk, hogy ne tegye! Van jobb ötletünk, mely azonban nem tér el egészen az eredeti elképzeléstől.

Karácsonyra papucsot vagy fürdőszobaszőnyeget ajándékozni keserves fantáziátlanságra vall. Azonban az e két tárgy kombinációjából született produktum már több fokkal jobb ajándékötlet. Ugyanakkor szerintünk egy kicsit balesetveszélyes.

Óvatosan

A Mat Walk nevű tárgyat Paolo Ulian olasz dizájner tervezte, bár lehetne akár praktikus, kínaipiacos eredetű cucc is. Az alkalmatosság egy olyan fürdőszobaszőnyeg, amelyben egy pár beépített papucs-felsőrész is található. Így a zuhany alól vagy a kádból kiszállva, ezt felöltve csúszkálhatunk, haladhatunk tovább. Persze csak óvatosan, ugyanis a dolog ránézésre azért igencsak magában hordozza egy kiadós fenékre esés lehetőségét.

Ez egy dizájntárgy

A termék dizájntárgy mivoltát erősíti az ára is, ugyanis 49 dollárba kerül. Online rendelhető például a Generate webáruházból.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés