free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Michelangelo Dávidja és a márványháj

Borsa         Címkék: dávid, elhízás, háj, márvány, michelangelo 0 hozzászólás

Elhízott márványszobrok képeivel igyekszik mozgásra bírni az embereket a Német Olimpiai Bizottság. Michelangelo Dávidja és Abraham Lincoln ülőszobra esett a nemes cél áldozatául.

Ha nem mozogsz, elhízol! - erre a sajnálatos összefüggésre hívja fel a figyelmet a Német Olimpiai Bizottság legújabb reklámkampánya, méghozzá dicséretesen ötletes módon. Már csak az a kérdés, hogy kié az ötlet?

Német vagy olasz?

A hamburgi Scholz & Friends ügynökség készítette a Német Olimpiai Bizottság megbízásából azt a kampányt, mellyel a testmozgás fontosságára igyekeznek felhívni a figyelmet. A plakátok Michelangelo Dávidját illetve Abraham Lincoln amerikai elnök ülőszobrát ábrázolják, méghozzá a megszokotthoz képest néhány kilónyi súlyfelesleggel. Ez az ötlet rendben van, nekünk is tetszik.

Arra viszont kíváncsiak lennénk, hogy csak véletlen műve-e a hasonlóság a Dávid-szobor a német kampányban szereplő és az attól elvileg független, olasz Florence Studio Beautifully Big című szoborkollekciójában található változata között? Pláne, hogy ez utóbbi épp, hogy nem az elhízás veszélyeit, hanem a kövér formák szépségét hangsúlyozza...LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés