free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Zseléfürdőt az igényes kölöknek!

Borsa         Címkék: extra, fürdő, gyerek, találmány, zselé 3 hozzászólás

Azoknak a szülőknek, akik már régóta úgy érzik, hogy az ő gyermeküknek a szimpla habfürdő derogál és valami extrább kellene, nem kell tovább keresgélniük, hiszen itt egy remek angol találmány.

Gyerekkorunkban mi még abszolút megelégedtünk azzal is, ha fürdésnél anyu bőkezűen adagolta a habfürdőt a kád vizébe, ami aztán nagyadag, hófehér habbá dagadt a vízsugár alatt. Teljesen jól elvoltunk ezzel, meg néhány műanyag játékkal és aztán felnőttünk anélkül, hogy valaha is megmártóztunk volna egy kád színes zselében. A mai kiskorúaknak azonban már nem kell lemondaniuk erről sem. Négyféle színben

A Gelli Baff egy olyan por, mely a fürdővizet színes, tocsogó zselévé változtatja a gyerekek szórakoztatására. Olvadt málnafagylalt-piros, mosogatólé-kék, nyers tojássárga és takonyzöld színekben létezik és mindegyikben - különösen a legutolsóban - meglehetősen gusztustalan. Ráadásul az alapján, ahogy kinéz, azt mondanánk, hogy a gyerek ettől csak koszosabb lesz, esetleg - a káddal együtt - szintetikus színűvé válik. Azonban ez nincs így, mivel a zselé nem fog, a móka végeztével pedig egy másik porral visszaváltoztatható víz állagúvá, így megőrizve a fürdés alapvető funkcióját is.

A termék annyira befutott, hogy elkészítették felnőtteknek szánt verzióban is. Ez nem tarka, viszont ugyanúgy zselét csinál a vízből, és persze aromaterápiás meg relaxációs, ahogy azt ilyenkor kell. Aki gyermekét vagy önmagát a zseléfürdő élményében szeretné részesíteni, az megrendelheti terméket online.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés