free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Barbie-gardrób Patricia Fieldtől

Borsa         Címkék: barbie, divat, gardrób, kultusz, patriciafield 0 hozzászólás

Kislánykorunkban sokan szerettünk volna Barbie babára hasonlítani, nincs is ezzel gond. Vannak azonban olyanok, akiknél ez a vágy a 18. életév betöltésével sem múlt el. Most örülhetnek.

Bár sokszor, sok helyen levezették már, hogy a Barbie baba egy igazán elfuserált, irreális, ráadásul anatómiailag is képtelen ideál, mégis, ahelyett, hogy lassacskán mind a gyerekszobából, mind pedig a felnőttek divatjából kikopna, újra és újra előveszik. Most éppen Patricia Field tett a nőbaba kultuszának további fennmaradásáért.

Tűzrevaló

Az amerikai tervezőnő, aki a Szex és New York egyik jelmeztervezőjeként vált istenigazán ismertté - és legutóbb egy idióta félkesztyű kapcsán hallatott magáról - a Mattel céggel együttműködve hozta létre a Barbie babák inspirálta, ruhákat és kiegészítőket tartalmazó kollekciót. A cuccok közül talán a legkevésbé cikire a két fekete miniruha sikeredett, a többi darab viszont leginkább tűzre - vagy tinidiszkóba - való.

Nézegess Barbie ruhákat!

Aki életnagyságú Barbie-gardróbot kíván berendezni, az Patricia Field webáruházában kedvére válogathat a holmik közül.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés