free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Veszélyes hajgumik

Borsa         Címkék: gusztustalan, hajgumik, használt, óvszer, veszélyes 0 hozzászólás

Az újrahasznosítás alapvetően jó dolog, bizonyos esetekben ugyanakkor olyan kockázatokat is hordoz, melyeket még a környezetvédelem érdekében sem szabadna felvállalni. Íme erre egy példa.

A használt kondom is újrahasznosítható hulladék, legalábbis a kínaiak szerint, akik egészen hétköznapi használati tárgyat készítenek belőle. Csak az a kár, hogy ezzel a vásárlók egészségét veszélyeztetik.

Nem ajánlatos szájba venni

Egy dél-kínai gyárban ugyanis használt óvszerből készítenek hajgumit. A gyártó állítása szerint higiénikus termék készül, hiszen mielőtt hajgumivá alakítanák a kondomokat, alaposan fertőtlenítik. Szakértők azonban azt állítják, hogy az óvszerből készült hajgumik nagyon is magukban hordozzák annak kockázatát, hogy azokból - ha például a használója a copfja igazgatása közben a szájába veszi - baktériumok kerülhetnek a szervezetbe, melyek akár komoly nemi betegségeket is előidézhetnek.

Fújjj

A hajgumikat egyébként nagyon olcsón árulják, egy tíz darabot tartalmazó csomag nem egészen tíz forintnak megfelelő összegbe kerül. Ám ha a kockázati tényezőt hozzá vesszük, még így sem éri meg.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés