free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legirritálóbb magyar híresség

Istvánffy Dávid         Címkék: celeb, hírességek, irritáló, lista, öt 8 hozzászólás

Ordítozós közvetítésre, pofátlan megjegyzésekre, nyammogós poénokra, idegesítő reklámfilmekre pazarolják tehetségüket. Lássuk az ötös listát azokról, akiknek már régen kihűlt a kalács.

Bizony a magyar szórakoztatóiparban nem kell messzire menni, hogy olyan celebritásokra akadjunk, akiktől garantáltan felszökik az ember vérnyomása, s elkezdi becsülni a tévé távirányítóján díszelgő nagy, piros gombot. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a hírességeket, akiket nem bánnánk, ha nélkülöznünk kellene a tévécsatornák és rádióadók főműsoridejéből.

Korda György

Bár Gyuri bácsinak tagadhatatlan érdemei vannak a magyar táncdalfesztiválok hírnevének öregbítését illetően, pókerközvetítéseitől sokunkat kiver a jeges veríték. Az még egy dolog, hogy ordít szegény, mint a fábaszorult, sokszor pedig a megboldogult Knézy Jenőt megszégyenítő módon hány fittyet a pártatlanság alapszabályára, azonban ennél is súlyosabb, hogy sokszor annak ellenére bömböl totálisan hibás következtetéseket a mikrofonjába, hogy ő még azt is látja, hogy az egyes játékosoknak hány százaléka van megnyerni az adott partit.

Havas Henrik

A tanár úr, bár kétségtelenül nem buta ember, sokszor az alapvető illemszabályokkal sincs tisztában. Illetve lehet, hogy tisztában van velük, ám rájuk sem hederít. De vajon miért? Mert úgy gondolja, hogy ő megteheti? Mi más véleményen vagyunk. Különösen, hogy többször adott már hangot vaskos, hímsoviniszta nézeteinek, amit a magunk részéről megengedhetetlennek tartunk a huszonegyedik században. Ezért nem is tudtuk nagyon megkönnyezni, amikor eltanácsolták az egyik kereskedelmi tévécsatornától.

A Boros-Bochkor duó

A kereskedelmi rádiózás fenegyerekei fárasztó szóvicceikkel, sokszor a talajmenti pára szintjét is alulmúló színvonalú műsoraikkal már jó néhány éve egy nyugdíjas-otthonban kellene, hogy vetélkedőket vezessenek, bár az öregek nyugalma érdekében talán még azt sem. A kilencvenes évek derekán még belefért ez a típusú marháskodás, azonban 2007 vége felé már erőletettnek és kínosnak tűnik, amikor két korosodó rádiós továbbra is az éter reggeli tréfamesterének képzeli magát.
A Heti Hetes stábja

A heti rendszerességgel jelentkező politikai közéleti "megmondó" showt is már abba kellett volna hagyni jó néhány évvel ezelőtt. Az még egy dolog, hogy a műsor sosem a hihetetlen kiegyensúlyozottságáról volt híres, de valójában nem is egy objektív hírműsorról, hanem egy szatirikus esti showról van szó, amelynek a feladata, hogy vitriolos megjegyzésekkel illessen bárkit aki rászolgált. Ehhez képes mostanában már inkább emlékeztet az egész egy kamerák előtt lezajló baráti vacsorára, ahol mindenki sztorizgat többé-kevésbé érdekesen, miközben a nézők szórakozásával jóformán senki sem törődik. A szereplők egymás szavába vágva próbálják magukhoz ragadni a poén elsütésének lehetőségét, azonban ez ugyancsak ritkán sikerül nekik. Ami azért ilyen kaliberű szórakoztatóipari szakembereket elnézve ugyancsak szomorú.

Szőke András - Badár Sándor

Jobb sorsra érdemes színészeinkkel sem lenne baj, külön-külön. Badár például jó volt a Nyóckerben, a Kontrollban, és még sorolhatnánk. Amit azonban ez a két pasas művel az egyik kábeltévé szolgáltató reklámjaiban, Szőke Kapitányként és Badár professzorként, az több mint röhejes. Külön szomorú, hogy a szóban forgó szolgáltató valóságos agymosásként pumpálja a jónép arcába a legkevésbé sem humoros, ám annál idegesítőbb reklámjait, amelynek a célját sem igazán értjük, De biztosan velünk van a baj.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés