free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Frida Kahlo szépségipari termék lett

Borsa         Címkék: festőnő, fridakahlo, ikonikus, kozmetikai, termékarc 0 hozzászólás

Frida Kahlo mexikói festőnő a huszadik század egyik ikonikus nőalakja volt, aki igen messze állt a mai kommersz szépségideáltól. Most egy amerikai kozmetikai cég új termékcsaládjának arca és neve.

Valószínű, hogy Frida Khalo nem lenne különösebben elragadtatva attól a ténytől, hogy egy amerikai kozmetikai cég az ő neve alatt forgalmazza termékeit. Úgy tűnik azonban, hogy a jogutódok erről mintha jótékonyan megfeledkeztek volna, amikor hozzájárultak a névhasználathoz...

Ki nem állhatta Amerikát

Az emblematikus mexikói festőnőről érdemes többet is tudni, mint hogy harcos feminista és kommunista volt, ki nem állhatta Amerikát, valamint hogy összenott szemöldököt és szolid bajuszt is viselt… Mindenesetre már ezen alapinformációkból kiindulva is minimum gyomorforgató, hogy egy new york-i illetőségű Naturals Skin Care megkapta a jogokat, hogy Frida nevével és arcával futtassa kozmetikai termékcsaládját.

Némileg mentőkörülmény, hogy a kollekcióban 100%-ig természetes anyagból készült arc-, test- és hajápoló szerek, szappanok, sminkcuccok valamint gyertyák szerepelnek. Antonio Sciortino, a cég tulajdonosa egy sajtónyilatkozatában elmondta, hogy azért esett a választása Frida Kahlora, mint márkanévre, mert tanulmányozta a festőnő levelezését, melyből kiderült számára, hogy annak idején ő maga is készített aromaterápiás kozmetikumokat.

A termékek a cég online áruházából megrendelhetők.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés