free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Felfújható bikini

Borsa         Címkék: bikini, felfújható, mentőmellény, mókás 0 hozzászólás

A címben szereplő, ruhának nem igazán nevezhető cucc tulajdonképpen egy mentőmellény. Vagy farsangi jelmez. Esetleg mellvédő női focihoz. Mindenesetre elég mókás, de csak prototípusa létezik.

A mentőmellény, mint olyan, kétségkívül hasznos, ám nem valami szexi ruhadarab. Igaz, normális ember nem akar mentőmellényben is szexis lenni... Egy svéd dizájner azonban gondolt azokra, akiknél ez az igény megjelenhet, megkísérelte megalkotni a megoldást. Nos, az eredmény sem lett igazán szexi, de felettébb szórakoztató.

Életmentő?

Az ironikusan "bay watch" névre keresztelt alkalmatosság egy olyan bikini, melybe a mell- és a fenékrésznél felfújható párnácskákat építettek. Szükség esetén ezek - elvileg - ugyanúgy funkcionálnak, mint a mentőmellény. Hogy éles helyzetben valójában alkalmas volna-e életmentésre ez a cucc, nem tudjuk. Mindenesetre mi inkább bevállalós farsangi maskaraként, esetleg egy szilikonos csajokról szóló feminista performance során viselt jelmezként tudnánk elképzelni.

A bikinit Thomas Bernstrand tervezte és egyelőre még csak a prototípusa létezik. Gyártók jelentkezését folyamatosan várják.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés