free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szex és fehérnemű

Borsa         Címkék: divat, fehérnemű, média, moziváltozat, szex 1 hozzászólás

Az szinte biztosra vehető, hogy a Szex és New York moziváltozatának készítői, valamint a kapcsolódó termékek gyártói jövőre nagyon kaszálnak. Egy olasz fehérneműs cég is bebiztosította a bevételt.

A Szex és New York moziváltozatának munkálatai gyakorlatilag a média nyilvánossága és ezáltal a világ szeme előtt zajlanak. Mire a film a moziba kerül, addigra a cselekmény várhatóan már nem rejt majd túl sok meglepetést, ám ez valószínűleg nem zavar be abba, hogy gyakorlatilag bármilyen kapcsolódó termék eladható legyen. Így például egy fehérnemű-kollekció is.

Carrie bugyi és Samantha melltartó

Az olasz Cosabella a napokban írt alá megállapodást a jogtulajdonos HBO-val, melynek értelmében egy olyan fehérnemű-kollekció készül, melyet a négy főszereplő fiktív karakteréhez igazítanak. A kollekciót a film bemutatásával egy időben, tehát jövő májusban kezdik majd forgalmazni Olaszországban és az Egyesült Államokban. Ennél többet egyelőre nem lehet tudni a dologról.

Viszont, ha már itt tartunk, mondjuk el, hogy megjelent a film első trailere, ami ugyan nem lett valami nagy eresztés, de aki még nem látta, ide kattintva megnézheti.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés