free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Le a ruhát, itt az éjfél!

Borsa         Címkék: buli, divat, ruha, szerelés, szilveszter 0 hozzászólás

A szilvesztert mindenki úgy ünnepli, ahogy akarja, ám a csajok ilyenkor is csinosak, talán még csinosabbak akarnak lenni. Íme néhány tipp, hogyan legyen a buliszerelésből, szilveszteri csillivilli ruha.

Szilveszterkor van, aki lázban ég, hogy kitombolhassa magát, van, aki kötelező ivászatnak tekinti az év utolsó napját, s akad olyan is, aki egy átbeszélgetett, baráti hangulatú esti borozgatással, iszogatással búcsúztatja az óévet. Többféleképpen ünnepelhető ez az esemény, lehet rajta kakaskodni, véleményt nyilvánítani, azon viszont egyetlen nő sem vitatkozik, hogy ezen az estén tényleg a legjobb formánkat illik hozni.

Ezen a napon az a legjobb, ha minden csillog-villog rajtunk, és még az egy héttel korábban főszerepet játszó karácsonyfa is szürke kisegérnek tűnik mellettünk. Bátran használjon mindenki csillámport, aki akarja, hajlakk formában is alkalmazhatja, bár utóbbival azért csak óvatosan... Attól, mert az év utolsó napján sokkal bátrabbak vagyunk az öltözködés terén is, el kell mondjuk, hogy a szilveszteri szettek nem sokban térnek el, a "hagyományos" buli felszereléstől.

Nézegess szilveszteri ruhákat!

Ha az este folyamán egy házibuli házigazdájaként kell szerepelnetek, akkor jobb, ha kényelmesebb ruhát viseltek, és csak egy-egy feltűnőbb kiegészítővel dobjátok fel a szetteteket. A legpraktikusabb megoldás a miniruha, bátrabbak színes harisnyával, félősebbek pedig szűk nadrággal kombinálják, de tényleg csak szűkkel. A trapéznadrágok ideje leáldozóban van, ráadásul miniruhával vagy tunikával inkább fogtok egy hippire hasonlítani, mint egy divatos csajra.

Harisnyásoknak

A harisnyákról megint kénytelenek egy pár szót szólni, bár már számtalanszor mondtuk, hogy nem kell félni az élénkebb színektől sem. Nos, ez szilveszterkor hatványozottabban igaz. Igazán bátrak nyugodtan vegyenek fel színes vagy csillogó harisnya fölé térdzoknit és tűsarkút. A Lolita stílus kedvelőinek előszeretettel ajánljuk a különböző színű selyemszalagokat is, amelyeket nyugodt szívvel köthetnek bokára, nyakra, térdre. A selyemszalagok egyébként akkor is segíthetnek, ha nincs a szettekhez színben passzoló öv a gardróbotokban. Ezeket a szalagokat fillérekért tudjátok beszerezni a méterárú boltokban.

"Cipőlevevős" bulikhoz

Az ékszerek tekintetében is legyetek bátrabbak, egy nagy és csillogó nyaklánc cseppet sem túlzás, de arra figyeljetek, hogy ne vegyetek fel egyszerre túl sok ékszert: ha a fülbevalótokon van a hangsúly, akkor azt kár lenne elrontani egy nyaklánccal. (A bizsu ékszereket egyébként érdemes egymástól elszeparálva tárolnotok, mert ezek általában vagy ezüstözöttek, vagy aranyozottak, azok pedig sajnos egymáshoz érve koptatják a másikat, ezzel a praktikával meghosszabbíthatjátok az ékszereitek élettartamát.)

Trükk

Azoknak akik allergiások a bizsu ékszerekre, az orvosi fémből készült darabokat ajánljuk, ezek rendkívül tartósak és találunk közöttünk olcsóbb darabokat is. Ha valaki nem tud megválni kedvenc bizsu fülbevalójától, bármennyire is viszket a füle, annak a "körömlakkos" trükköt ajánljuk a figyelmébe. Ha áttetsző körömlakkal kenitek be a fülbevaló azon részét amely érintkezik a fületekkel, akkor elkerülhetitek az allergiás reakciót, vagy legalábbis késleltetni tudjátok.

A sálakkal ilyenkor is bátran próbálkozhattok, egy-egy vastagabb darab, vagy poncsó tökéletesen helyettesítheti a pulóvert vagy a zakót is. Az eklektikus összeállításokat a "szürke" hétköznapokon jobb elkerülni, de az év utolsó napján bátran kombinálhatjátok a kedvenc, de csak alig-alig összeillő darabjaitokat. Ha elég ügyesen állítjátok össze a szetteteket akkor, nem kell tartanotok az összhatástól. Az eklektikus stílus egy fő szabálya az, hogy vagy az anyagok, vagy színek legyenek harmóniában.

A kőkorszaki szett nem igényel fésülködést

A szilveszteri hajviseletről is érdemes ejteni pár szót, ez tényleg az az alkalom, amikor nem kell kínosan ügyelnetek arra, hogy minden egyes tincs precízen álljon a helyén, próbálkozzatok bátran az out-of-bed vagy más néven just-wake-up style-lal. Ezeknek a frizuráknak az lényegük, hogy a hajkoronát csupán egy-két hullámcsatt tartja, és elkészítéséhez szigorúan tilos fésűt használni. Azoknak pedig, akik még ennyi időt sem szeretnének fizurakészítéssel tölteni, nyugodt szívvel ajánljuk a csillogó és lehetetlen színű parókákat.

Ruhás LányokLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés