free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Alice Tim Burton csodaországában

        Címkék: Nincs címke megadva 0 hozzászólás

Jövőre, Tim Burton a világirodalom egyik legszürreálisabb kultmeséjének sokadik filmfeldolgozását készíti majd el. Aki egy kicsit is ismeri a rendező sajátos látásmódját, az máris kezdhet örvendezni.

Tim Burton legújabb filmjét, a Sweeney Todd-ot a napokban mutatják be az amerikai mozik, nekünk azonban január 24-ig még várnunk kell rá. Azt viszont már most elárulhatjuk, hogy a filmrendező milyen újabb produkció előkészítésébe vág bele nemsokára.

Hű maradt önmagához

A morbid-groteszk alkotásairól ismert rendezőzseni - aki olyan alkotásokat tudhat maga mögött, mint például az Ollókezű Edward, a Karácsonyi lidércnyomás, az Ed Wood, A Nagy Hal, vagy A halott menyasszony - legújabb történetválasztásával is hű maradt önmagához, ugyanis Lewis Carroll, Alice csodaországban című kultmeséjét készül feldolgozni.

Nos, aki kicsit is ismeri Burton sajátos látásmódját, az máris kezdhet örvendezni, ugyanis látatlanba is jó elképzelni, mit művel majd a mester ezzel, az alapból is szürreális történettel. Amit eddig biztosan tudni lehet, hogy a film élő szereplők és stoptrükk animáció együttes alkalmazásával készül majd, a forgatás pedig 2008 első felében indul.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés