free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sérüléskultusz

Borsa         Címkék: divatirányzat, emo, japán, sérüléskultusz, új 0 hozzászólás

Míg a nyugati fiatalok még az emo életérzésben süppedeznek, a japán tinédzserek körében már egy újfajta divatirányzat hódít. Ennk uralkodó színe nem a fekete, hanem - a kötszerek színe - a fehér.

Ha egy divatmániával kapcsolatban tudjuk, hogy Tokió utcáin ütötte fel a fejét, élből legyintünk egyet és már nem is foglalkozunk vele. Amikor a legújabb japán divathóbortról, a kegadoruról hallottunk, azért mégiscsak megálltunk és hagytunk időt a meglepődésre.

Sérültek

A kegadoru szó egyes fordítások szerint sérült baba-, mások szerint sérült bálvány-kultuszt jelent. Az irányzat követői fiatal lányok, akik különféle kötszerekkel tekerik be - amúgy teljesen ép -, sérülésmentes testfelületeiket. Azt, hogy ebben mi a pláne, egy gyakorló kegadoru-hívő osztotta meg a Weekly Playboy magazinnal: "Amikor kötések borítanak, mindenki figyel rád és aggódik érted. Ezzel esélyt adsz a fiúknak is, hogy megkérdezzék, hogyan sérültél meg." Nos, ez lenne tehát a magyarázat. Már csak az a kérdés, hogy ismerik-e ezek a lánykák a farkast kiáltó pásztorfiú meséjét... Abban azért erősen reménykedünk, hogy az irányzat nem terjed el a világ többi részén is.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés