free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stresszoldó mellek

Borsa         Címkék: ajándék, amerikai, mellek, stresszoldás, valósághű 0 hozzászólás

Egy amerikai dizájnernő igen sajátos stresszoldó tárgyakkal üzletel: a megrendelő bármely testrészéről valósághű másolatot készít, amit az illető aztán a partnerének ajándékozhat.

Egy new york-i dizájnernő, Donna Uwanna észrevette, hogy nyugtatóan hat a pasijára, amikor a kebleire hajtja a fejét. Aztán meg arra gondolt, hogy biztosan nincs ezzel egyedül és ha már, akkor miért ne csinálhatna ebből üzletet?!

Valósághű

Mert ugyebár, akármennyire is szereti valaki tartós, vagy nem annyira tartós kapcsolatát, mégsem állhat rendelkezésére egész álló nap, hogy melleivel, vagy valamely egyéb testrészével segítsen neki oldani a feszültséget. Uwanna viszont kitalálta, hogy bárkinek, bármilyen testrészéről valósághű másolatot készít, amit aztán az illető a partnerének ajándékozhat, hogy az mindig magánál tarthassa és szükség esetén használhassa is. Remek...Egész élesen látjuk lelki szemeink előtt, amint például felnőtt, öltönyös férfiak egy komoly tárgyalás előtti feszült percekben a nőjük egyik mellének életnagyságú, műanyag másolatát szorítják homlokukhoz, stresszoldás céljából...

 Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés