free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Életmentő lámpa

Borsa         Címkék: hasznos, lámpa, locsolás, növények, ötletes 0 hozzászólás

A növények nem tudnak szólni, hogy szomjasak, és ha megfeledkezünk róluk, egy idő után azt vesszük észre, hogy csak egy száraz kóró figyel a cserépben. De mi lenne akkor, ha tudnának szólni?

Néma növénynek gazdája sem érti a szavát... Pedig sokszor hasznos lenne, ha már magától nem jut eszébe, hogy bizonyos időközönként meg kellene locsolnia a jobb sorsra érdemes, porfogónak használt élőlényt. Nos, létezik egy találmány, amely ugyan beszélni nem tanítja meg a növényeket, ám arra képes, hogy tolmácsolja, ha szomjasak és ez bizony életmentő lehet.

Világít a szomjúságtól

A Thirsty Light-ot a virágcserépben kell elhelyezni. A nagyra nőtt, gombostűre emlékeztető eszköz szenzorai mérik a talaj elektromos ellenállását, és ha a növény száradni kezd, felkapcsol a fejrészbe épített LED-lámpa, így figyelmeztetve a tulajdonost, hogy locsolnia kell. Miután megfelelő mennyiségű víz került a földbe, a lámpa elalszik. Az alkalmatosság 2 db gombelemmel működik.

A termék annyira sikeres lett, hogy az azt árusító weboldalról néhány hét alatt minden lehetséges kiszerelésben elkapkodták.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés