free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Életmentő lámpa

Borsa         Címkék: hasznos, lámpa, locsolás, növények, ötletes 0 hozzászólás

A növények nem tudnak szólni, hogy szomjasak, és ha megfeledkezünk róluk, egy idő után azt vesszük észre, hogy csak egy száraz kóró figyel a cserépben. De mi lenne akkor, ha tudnának szólni?

Néma növénynek gazdája sem érti a szavát... Pedig sokszor hasznos lenne, ha már magától nem jut eszébe, hogy bizonyos időközönként meg kellene locsolnia a jobb sorsra érdemes, porfogónak használt élőlényt. Nos, létezik egy találmány, amely ugyan beszélni nem tanítja meg a növényeket, ám arra képes, hogy tolmácsolja, ha szomjasak és ez bizony életmentő lehet.

Világít a szomjúságtól

A Thirsty Light-ot a virágcserépben kell elhelyezni. A nagyra nőtt, gombostűre emlékeztető eszköz szenzorai mérik a talaj elektromos ellenállását, és ha a növény száradni kezd, felkapcsol a fejrészbe épített LED-lámpa, így figyelmeztetve a tulajdonost, hogy locsolnia kell. Miután megfelelő mennyiségű víz került a földbe, a lámpa elalszik. Az alkalmatosság 2 db gombelemmel működik.

A termék annyira sikeres lett, hogy az azt árusító weboldalról néhány hét alatt minden lehetséges kiszerelésben elkapkodták.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés