free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Melltartó-táska

Borsa         Címkék: funkció, hasznos, konkrét, melltartó, táska 0 hozzászólás

A melltartó-táska sokkal értelmetlenebbnek tűnik, mint amilyen valójában. Ez a tárgy ugyanis konkrét funkcióval bír, ami tulajdonképpen még hasznosnak is mondható. Szóval, ne elsőre ítélj!

A képen látható tárgyat, első ránézésre - mindössze csak egy giccsesre sikeredett - táskának gondolnánk, amivel a magunk részéről, egész biztosan nem lennénk hajlandóak kilépni az utcára. Ez a cucc azonban ennél valamivel több, ugyanis egészen sok köze van ahhoz, amire a formája következtetni enged.

Nem gyűrődik össze

Mindannyian, akik hordunk szivacsos melltartót, jó eséllyel jártunk már úgy, hogy ügyetlenül helyeztük el - például a szekrényben vagy utazáskor - a bőröndben, és már csak azt vettük észre utólag, hogy összegyűrődött benne a szivacs, és azt aztán soha többé nem tudtuk eredeti formájára kisimítani. Nos, ez a táska arra való, hogy mindezt megelőzzük, ugyanis ha ebben tároljuk, vagy szállítjuk a melltartóinkat, azok tuti, hogy nem fognak összegyűrődni. A táskák különféle mintákkal és színekben, a normál méret mellett - mely az A, B, C és D kosaras melltartók tárolására alkalmas -, kaphatók extra méretben is, a nagyobb melltartók számára.

Akinek esetleg megtetszett, az 49.95 (normál), illetve 54.95 (extra méret) dolláros áron rendelhet melltartó-táskát az interneten.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés