free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szilveszterre öltöztetve

Borsa         Címkék: estélyi, játék, nyertes, ruha, szilveszter 0 hozzászólás

December elején játékot hirdettünk, melynek fődíja egy estélyi ruha volt. Rengetegen játszottak, de csak egy nyertest választhattunk. Képek a ruháról és a nyertesről, videó az átadásról. Lesz jövőre is!

Ha még nincs ruhád karácsonyra vagy szilveszterre, de szeretnél ízlésesen kitűnni a kiöltözött tömegből, játssz a borsával! - felhívással indítottuk el a La Nerella és a www.borsa.hu közös játékát december elején, melynek nyereménye egy 250.000 forintos, La Nerella esélyi ruha volt.

A játék kérdése a magyar származású, monte-carlói divattervező, Nerella nevéhez kapcsolódott. Nerella ruháiban számos filmsztár és celeb pózolt már: Penelope Cruz, Michelle Yeoh, Charlotte Casiraghi, de a MC-i hercegi család tagjai is a kuncsaftjai voltak. Itthon Zsédenyi Adriennek, Dobó Katának, Vámosi Vikinek és Jakupcsek Gabriellának is tervezett már Nerella.

Nézegess képeket a ruha átadásáról!

A játék kérdése a következő volt: Hol nyílt meg az első La Nerella showroom? A helyes válasz: Monte-Carlo.

Rengeteg helyes megfejtés érkezett a címünkre, de Száraz Mónika lett az a szerencsés, akinek átadhattuk a gyönyörű, zöld-fekete estélyi ruhát. Gratulálunk neki!

Videó a buliról:

A ruha átadásáról, a nyertesről nézzétek meg a képeket és a videót is. Ja, és ne aggódjatok, lesz jövőre is!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés