free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Vaginapénztárca

Borsa         Címkék: baromság, igénytelen, keletről, pénztárca, vagina 0 hozzászólás

Ha már az ötlet olcsó és éretlen, legalább a megvalósítás lehetne igényes, ám a vaginára emlékeztető pénztárcát megalkotó dizájnereknek még erre sem futotta. Újabb baromság keletről.

Kívül szőrös és ronda, belül rózsaszín, és amúgy az elvi funkciója pénztárca lenne, de ha kinyitják, még a legnaivabbakat is nyilvánvalóan másra emlékezteti, mi az? Nos, íme egy sajátos üzenetet hordozó dizájntárgy Japánból...

A cipzár nem stimmel

Nem kell ahhoz elborult feministának lenni, hogy a képen látható vaginapénztárcát, minimum ízléstelennek tartsuk. Ha pedig, még hozzá vesszük azt is, hogy az alkalmatosság pénz tárolására szolgál, az még pluszban ad a dolognak egy olyan áthallást, mely a női nemre nézve - finoman szólva - nem kifejezetten hízelgő. Persze a tervezők nyilván poénosnak szánták a tárgyat, kár, hogy ez az a fajta humor, amit legfeljebb csak a kamaszfiúk tudnak értékelni, illetve azok, akik lelkileg azok maradtak.

Sokkoló

Ráadásul, meg kell jegyeznünk, hogy ebben a "műfajban" nem is ez az első próbálkozás, ugyanis hasonló alkalmatosság korábban is készült már, méghozzá némileg igényesebb kivitelben, kék cipzártól mentesen. Aki kíváncsi rá, az ide kattintva megtekintheti.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés