free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A Cruz nővérek újra a Mangónál

Borsa         Címkék: cruz, divat, mangó, nővérek, újra 0 hozzászólás

Mivel Penélope és Monica Cruz első, a Mangóval közösen kiadott ruhakollekciója nagyon bejött a csajoknak, most újból együtt dolgoznak. Hamarosan elérhető közelségbe kerülnek a celeb-kreációk.

A világhírű spanyol színésznő Penélope Cruz és rá megszólalásig hasonlító, ám kevésbé világhírű, de szintén színésznőként tevékenykedő húga, Monica tavaly ősszel már tervezett, és promotált egy kollekciót a Mango számára. Hamarosan pedig jön a folytatás.

Nézegess képeket a korábbi kollekcióról!

A Cruz testvérek első, őszi-téli kollekciója 2007 szeptemberében került a Mango üzleteibe. A hipernőies, vintage stílusú holmik annyira bejöttek a vásárlóknak, hogy a cég úgy döntött, jöhet ebből a következő kör, ezért felkérték a hölgyeket egy tavaszi-nyári kollekció megtervezésére is. A ruhadarabok néhány héten belül világszerte - így nálunk is - kaphatóak lesznek.

A spanyol divatcég egyébként nemrégiben lépett be 15 bolttal az Egyesült Államok piacára, februárban pedig indul az első nagyobb lélegzetvételű tengerentúli reklámkampányuk is, melynek szintén Penélope és Monica Cruz lesznek az arcai.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés