free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk télen

Borsa         Címkék: béna, ilyenek, menő, vagyunk 0 hozzászólás

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Mivel mi, Borsás csajok, mi is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan "kevésbé előnyös" ténnyel, a szépérzékét szem előtt tartva megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik mindennek, tehát a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

A hosszú szárú csizmák évek óta tartó divatjának hódoló, jó lábú csajok nyugodtan ugorjanak minibe télen is, mutassák bátran a szép vádlit vagy a hosszú combot, a nyekergő-sajgó térdekkel majd úgyis csak évek múltán kell számolni. Ha hosszú nacira szavazunk, az vagy annyira legyen szűk, hogy betűrhessünk a csizmaszárba, és ne növelje meg centikkel a lábszár átmérőjét, vagy annyira bő, hogy szellősen eltakarja a trédig érő lábbelit, és az ne dudorodjon ki sehol. Akinek nincs jó lába, azzal együttérzünk, nekünk sincs, és a b verzió a jó megoldás (takarjon a nadrág). No, menjünk lentről. Ha a lábat és a termetet magas sarokkal nyújtjuk, akkor lógjon lejjebb az a bársonynaci, nyugodtan verdesse a cipősarkat a kívánt hatás eléréséhez. Ez azonban rövid, s a diszkrét répaszár sem visz közelébb a sikerhez. Az igazi gond azonban a bronzos-aranyos pufidzseki szűk, az alhasat és derekat szorosan körbeölelő kiadása. Ezt nyugodtan hagyjuk meg óvodás korú kislányunknak, mi meg keressünk egy hosszú, ennél lehetőség szerint kevésbé kirívó darabot - például a táskához passzoló sötétbarna nem lenne hülyeség.

És még...

Ki mondta, hogy télre el kéne köszönni a sokadik reneszánszukat élő, ultravagány tornacipőktől? Meleg zoknit alájuk (csalhatunk is: akár dupla párat), farmerborítást felülre, és bátran elfelejthetjük a bundás csizmát meg az ormótlan túrabakancsot! A feltűrt nadrágszár ez esetben nemcsak praktikus, mert nem rongyolódik el a méregdrága jeans alja, hanem még menő is: laza, sportos, mindig van benne valami dandy pökhendi, aminek a csáberején és illúzióján idén is rongyosra keresték magukat a tisztelt gyártók.Nem, sajnos nem. Az efféle, magasított szárú, téli lábbelibe inkább ne tűrjük be a nadrágot, de ha egy dögös-feszes farmer épp beszuszakolva mutat jól, hát urambocsá’, nem borul ránk az ég. Na, de az alulkötős, bő nadrágot, ami amúgy is a sportosabb vagy vagányabb cipellőkkel mutat jól, azt semmiképp ne kössük el a lábszár alsó harmadában, hogy az a kiscsizma szárából buggyanjék elő - ne, mert a testarányokat vizuálisan rossz irányba befolyásolja, és a szalonképes külső is sírva köszön el tőlünk.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés