free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

H&M az AIDS ellen

Borsa         Címkék: aids-ellenes, divatcég, h&m, kampány, kollekció 0 hozzászólás

A H&M is beszáll a divatcégek körében oly népszerű jótékonykodási bizniszbe. Egy speciális kollekcióval AIDS-ellenes célokra gyűjtenek, tehát hamarosan mi is jótékonykodhatunk.

A H&M is beveti a "divattal az AIDS ellen panelt", amiből persze nem hagyhattak ki néhány aktuális világcelebet sem. Mindez kissé már unalmas, de más gond végül is nincsen vele.

Nézd meg a kollekciót!

A H&M felkért pár hírességet, többek között Rihannát, Rufus Wainwrightot, a Good Charlotte és a My Chemical Romance tagjait, Jade Jaggert és Timbalandet, hogy tervezzenek feliratokat, illetve mintákat a cég Fashion Against AIDS nevű, jótékonysági kollekciójának darabjaira. Az elkészült nyomatok egyfelől tükrözik az azokat megalkotó celebek stílusát, másfelől pedig, a kampány mondanivalójához is illeszkednek.

A topokat, pólókat és kapucnis pulóvereket tartalmazó kollekció, a fiataloknak szánt Divided vonal (Magyarországon a Váci utcai üzletben kapható) részeként jelenik majd meg, és világszerte februárban kerül az üzletekbe. Az eladásokból származó bevétel 25 %-át a cég AIDS-ellenes szervezetek számlájára utalja át.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés