free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 flashjáték a nehéz napokra

Borsa         Címkék: flash, internet, játék, lista, öt 0 hozzászólás

Vannak, akik januárban nehezebben kezdenek el dolgozni a vitaminhiány, vagy az évkezdési sokk miatt. Anélkül, hogy bárkit munkakerülésre akarnánk bíztatni, lássuk az öt leginkább rákattanós játékot.

Januárban az embernek leginkább semmihez sincs kedve, az utakat szürke latyak borítja, az emberek rosszkedvűek és még a nap sem süt. Ha mégis sikerül valahogy elvánszorognod a munkahelyedre, dolgozni aztán már végképp képtelen vagy, legalábbis addig, amíg el nem múlik a vitaminhiány, az újévi fogyókúra és a január okozta sokk. Ilyenkor valójában egy távoli sziget napsütötte tengerpartján kéne bugyuta szerelmes regényt olvasgatni, vagy rumos teát kortyolgatni egy síparadicsom büféjében, de hát az álmokon kívül semmi sem tökéletes. Különben is végső menedéknek még mindig ott a kibertér, aminél jobban semmi sem segít felejteni, persze csak ha engeded magad beszippantani.

Az internet világában nem csak az exed új baránője után lehet kémkedni, számos hely akad, ahol elütheted az időt ha éppen szünetet tartasz, vagy nincs kedved dolgozni. Az online flash játékok például tökéletes időtöltésnek bizonyulnak sötét téli napokon, ma már annyi van belőlük, hogy szinte mindenki megtalálhatja a neki valót. Túlélőcsomagunkban összegyűjtöttük a legjobb, legszebb és legaddiktívabb ingyenes játékokat.

Samorost

Pszichedélikus fantáziavilágba repít az Amanita Design egyik legszebb játéka, a Samorost. Tapasztalatból tudjuk, hosszú órákat lehet eltölteni vele, miközben teljesen beszippantja az embert. Igazi kattintgatós logikai játék, ráadásul nem is a legnehezebb fajta. A különböző tárgykra kattintva kell hősünket az egyik helyről a másikra juttatni. Elég gyorsan bele lehet jönni, viszont nem könnyű abbahagyni.

Boomshine

A boomshine az egyik legaddiktívabb egyklikkes játék, amivel valaha játszottunk. A cél, hogy egyetlen kattintással minél több pattogó golyót kipukkasszunk. A golyók ilyenkor hatalmasat robbannak, és ha jó helyre kattintottunk, akkor a robbanás láncreakcióként terjed. A gyönyörű zene még tökéletesebbé teszi a játékélményt.Gunrun

Az ugrálós, lövöldözős játékok között is akad olyan, ami nem csak szórakoztató, de szép is. A Gunrunban gépsárkányokra kell lövöldözni, miközben ajánlatos elkerülni a velük való közelebbi kontaktust, amire hamar rámehet főhősünk törékeny élete. A játék azért került a listánkba, mert szerintünk műfajában ez az egyik legszebben megtervezett játék, tökéletes példa arra, hogy a jó dizájnhoz két szín is elegendő.

Farm Hustle

A cukisággal operáló flashjátékok közül kedvencünk a Farm Hustle, ami nem más mint egy ősrégi kirakós játék, aranyos karakterekkel felturbózott változata. A lényeg, hogy három egyforma állatkát tegyünk egymás mellé egy kattintással, ekkor eltűnnek és a helyükre újabbak érkeznek. egész jól el lehet vele ütni az időt, ráadásként pedig akár meg is rendelheted a farmon található karakterekről mintázott kötött babákat.

Yin és Yang

Végül a japán letisztultság jegyében ajánljuk a Yin és Yang játékot: egyszerű grafikával készült, ám a tökéletes darabok közé tartozik. Egyszerre két hőst - egy feketét és egy fehéret - tudunk irányítani, cél, hogy mindkettőt eljuttassuk a célba. A fekete karakter csak fehér háttér előtt tud mozogni, a fehér pedig épp fordítva. A pályán található dobozok tologatásával juttathatjuk tovább a karaktereket egészen a célig, közben persze nem árt levadászni a gyilkos kukacokat és összegyűjteni a Ying Yang szimbólumokat. Jó mulatást!Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés