free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Haláli hotel

Borsa         Címkék: kínai, morbid, szálloda, temető, vállalkozás 0 hozzászólás

Egy kínai asszony telket vásárolt, ahol farmot szeretett volna létesíteni, ám a területen található rengeteg régi sírhely miatt a terve meghiúsult. De feltalálta magát, és egy másfajta vállalkozásba fogott.

Meglehetősen morbid koncepciójú szálloda nyitotta meg kapuit nemrégiben Kínában. A kriptahotelben bárki, aki a halál iránt érez valamilyen affinitást, még életében kipróbálhatja, milyen lesz majd az elmúlás utáni kényelem.

A Lishui városban található, Mausoleum Inn névre keresztelt szálloda kívülről pontosan úgy néz ki, mint egy kripta. Odabenn hűvös fülkécskékben koporsó alakú ágyak várják a sajátos élményekre vágyó vendégeket. Éjszaka nem hogy szobaszerviz, de még csak világítás sincs, annak érdekében, hogy igazán haláli legyen az élmény.

Se szoba, se szervíz

A szálloda tulajdonosa, Jiao Meige asszony a telket eredetileg azzal a céllal vásárolta meg, hogy ott farmot létesítsen, ám kiderült, hogy a területen rengeteg a régi sírhely, emiatt pedig nem talált munkásokat, akik hajlandóak lettek volna bolygatni a földet. Ezek után merült fel benne, hogy ebben az igazán autentikus környezetben kriptahotelt nyit. A hírek szerint az ötlet bejött, ugyanis a fizetővendégek bizony, több hónapra előre lefoglalták már az összes koporsót.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés