free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Guminő receptre

HT         Címkék: férfi, guminő, , segédeszköz, szex 0 hozzászólás

Hímtagunk az emberszabású, méretarányos segédeszközről értekezik, guminőtörténelmet ismertet és új értelmezést ad ennek a nők körében nem igazán népszerű dolognak. Nem ítélkezik, gondolkodik.

Az emberi leleményességnek és a tengeri kalandozásoknak köszönhetjük minden guminők ősanyját. A középkori hajóslegendákban egy üres hordót említenek első hivatalos nőpótlóeszközként. A szexelnivágyó legénység a hordó falába lyukat fúrt, esetleg állatbőrrel kibélelte, majd a lyukat jelentős nemi vehemenciával magáévá tette. Egyes források szerint néha büntetésből, néha sorsolásos úton, de matróz is került a dongák közé, így teremtve meg az anoním orálszolgáltatás elődjét. Más források cáfolják a szexhordó létezését személyzetestül és/vagy anélkül, ők a guminők ősanyjának azokat a szexcélú útibabákat tartják, amiket spanyol és francia tengerészek varrtak maguknak a nőmentes időszakokra a saját gönceikből.

Manapság

Manapság, hála a matrózoknak, a fejlett tudománynak, és a második világháború idején kialakult szervezett szexiparnak, guminők garmada teljesíthet szolgálatot világszerte. Legismertebb kiadásuk a párezer forintos, lufiként felfújható, zsékategóriás pornócelebek testéről mintázott nejlonzacskó csajok, tízezerért már 3 dimenziós arcú dukál, pár százezerért meg hiperelasztikus szilikonos, viszont a globális pornóbiznicnek köszönhetően milliókat is lehet költeni a legmodernebb guminőre, egy Angelina Jolie arcúra meg milliárdokat. Annak az illetőnek sem kell problémáznia, aki nem elégszik meg a párezer forintos nejlonzacskóra hajazó műnőkkel, viszont igénye van, de fölösleges milliói nincsenek extra gumicsajokra. Nem szükséges milliós guminőket súlyos váltságdíj reményében elrabolni a tulajdonosaiktól, mert egy kis fantáziával és némi kézügyességgel egy konfekcióméretű próbababából és a külön is megvásárolható szexjátéktestrészekből bárki fabrikálhat magának műszexpartnert az eredeti árának töredékéért. Leselejtezett kirakati próbababákat kis utánajárással bárki újíthat magának, és hála a jólszervezett, globális szexiparnak, akár online is rendelhet bárki hiperrugalmas, esetleg beépített orálszimulátorral rendelkező szilikon ajkakat, melleket, láb- és kézfejeket, vákumos művaginát, vagy műfeneket, és egy kis házi frankeinsteinkedéssel összeműtheti magának vágyai gumipartnerét.

Csak másolat

Egy modern guminő nem beszél, mindig tettre kész, tartós és biztonságos, rugalmas és hajlékony, ízetlen és szagtalan, hő- és vízálló, könnyen tisztántartható, soha sem fáj a feje, és nem kell annyit költeni rá, mint egy húsvér barátnőre, viszont egyáltalán nincs fantáziája. Elég csak a tinédzserkori magányos bőrözésekre vagy masztikra visszaemlékezni, és állíthatjuk, hogy fantázia nélkül nem túl izgalmas dolog a szex. Egy guminőhöz is rengeteg képzelőerő szükségeltetik. Nem véletlenül, hiszen egy guminő elsősorban emberszabású, méretarányos önkielégítési segédeszköz. Másodsorban persze bármi másra használható. És ugye mindenkinek van legalább egy guminős sztorija.

A csajok prűdsége ide, a pasik szexközpontúsága oda, de az emberszabású, méretarányos önkielégítési segédeszközökben az a klassz, hogy mindkét nem részére gyártanak műtársat a szexiparosok, mivel a maszturbálást mindkét nem gyakorolja. A gumipartnerekben az is klassz, bár gusztusa válogatja, hogy sokoldalúan felhasználhatók. Viszont egészen biztosan eljön majd az az idő is, amikor a szüfrazsettek és az emberi jogi aktivisták nagy-nagy örömére kiegészítő terápiás kezelés céljából receptre kaphatják majd a stresszmentesítő gumihölgyeket azok a férfiak, akik rendszeresen űzik a nők elleni erőszakot.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés